en snabbis

Ledig en regnig måndag. Många hatar måndagar, jag tycker dock att denna dag fått oförtjänt dåligt rykte. Men det kanske blir så när man jobbar helger, att måndagen inte får samma innebörd för mig som för dom som är lediga varje helg.
Nu sak jag kolla runt lite här, finns lite saker att ta tag i.

Kommentarer
Postat av: Stina

men om du ändå var ledig varför stannade du inte i Skövde ??

2008-12-01 @ 11:49:44
Postat av: ulle

´men vem har sagt att han inte e kvar i skövde då?

2008-12-01 @ 13:05:21
Postat av: Vickie

Alla kontorsråttor som e lediga varje helg har gett måndagen ett taskigt rykte. Vi helgjobbare kommer nog alltid tycka att den lediga måndagen är himla mysig när man jobbat hela helgen :)

2008-12-01 @ 13:28:32
URL: http://www.vickiebergenholtz.com
Postat av: Fia-Mia

Hm, med den rubriken tog jag förgivet att du var kvar i Skövde :)



Det är så himla skönt med lediga måndagar,mannen åker till jobbet och barnen går till skolan. De dagarna blir lyxiga för mig, jag kan åka och shoppa eller bara slappa med en bra bok! Man behöver ju inte jämt tvätta,städa,mm vi behöver ta hand om oss själva oxå!!!

Ha en bra dag.

2008-12-01 @ 14:02:35
Postat av: Tulo

Tja,



Du jobbar möjligen inte i Kopparmärra? Var där för typ 1 år sedan och har för mig att han som hjälpte mig med min telefon hetter Alex.. Kan det finnas två? Ha det bra och lycka till!

2008-12-01 @ 14:41:54
Postat av: rikard

då e frågan alex ? var e du ?ha ha

2008-12-01 @ 15:36:17
Postat av: Alex

Det stämmer gott att jag för ca ett år sedan var i kopparmärrabutiken.

2008-12-01 @ 16:41:13
Postat av: Anonym

Snälla snälla säg vart du e ;)

2008-12-01 @ 17:03:19
Postat av: Denise

Snälla snälla säg vart du e ;)

2008-12-01 @ 17:04:15
Postat av: Jonny

Tulo är jävligt noga när det skall handlas telefon :)....eller....så var Alex så kundvänlig att Tulo aldrig glömde telefonhandlarköpet ?



2008-12-01 @ 17:28:39
Postat av: Angie

Jag jobbar varannan helg och tycker fortfarande att måndagar är tung o jobbig:P så det spelar nog ingen roll om man e ledig eller jobbar så tycker man nog så ändå.... man e aldrig nöjd:) men det är bara att le o se glad ut ändå;);)

2008-12-01 @ 18:11:28
Postat av: RICHARD RULJEFF

Hej Alex kul att se att du har en blogg där du funderar och tänker mycket, har ej svarat på någon blogg eller bloggat förut men ibland är det intressant vad folk tänker och tycker mycket, vissa sållar jag in till mindre begåvade då de ger sig på med personangrepp på andra, men det är ju något man får ta i ett sådant här program,folk undrar och funderar på hur länge förhållanden ska hålla mm,mm men vem kan tala om det varken jag eller någon annan.Eller hur.Det som gör att jag skriver på din blogg är att jag ser att du har åsikter på mig och anette, att vi går för fort fram med saker och att du och Johanna vill framhäva er som att ni är så duktiga som tar det lugnt, jag visste inte att ni va ihop men jättekul isåfall ,för att springa på kändisfester och parta är ju kul ett tag men det är oftast bäst före datum på sådana människor,så bra att ni tar det lugnt,kan behövas kanske.Hoppas det går bra för er,men att du nu tycker det är av intresse att skriva om hur vi framskrider i våra planer,kan du ju komma och tala om för mig när jag handlar på allum istället, då jag gör det nästan varje dag,så får du en förklaring direkt så slipper du lägga ut dina funderingar runt oss och åsikter här på webben,men om du och fröken skövde vill lägga mer energi på att ge era synsätt på vårat liv , här så okej ha det gott nu lille Alex och hälsa Tobbe från mig och så hoppas jag att du och Johanna får ett underbart liv.

2008-12-01 @ 18:26:20
Postat av: Katatonia

haha! Alla är så nyfikna =)...inget fel med det :P..hih! Du var väldigt fin i svart hår :)...Yeeyy!

2008-12-01 @ 19:52:10
URL: http://looveandpeace.webblogg.se/
Postat av: Benke

Tja ! Alex!



Måndagar kan oxå vara grymma! Slippa stressa till affären/banken.

Angående håret fick du mej på andra tankar ,nu när man vid "endast" 35 bast hittar de "gråa"(f-n).



Nä, de såg jäkligt nice ut det du hade gjort!

Gött vågat! men det var väl din nya hjärtevän som inspirerade dej!?

/Ha d bra!

/Benke

2008-12-01 @ 20:56:18
Postat av: Marie

Hej hej!! Det var ett jädrans tjatande om var du är någonstans...du är väl nånstans...eller...haha!! Föresten...du blev skitsnygg i håret plus fransar!! Ps. jäkla grann bild på dig när du ligger där med färg runt ögonen...hihi!! Hälsa Johanna...kramizar!!!

2008-12-01 @ 21:18:32
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Alex

Hej Richard!



Det glädjer mig att även du har hittat till bloggen. Jag tror inte att vi har samma definition vad det göller ordet "personangrepp" men det spelar ju ingen roll. Om ni/du känner er påhoppade är det bara att beklaga. Jag har gett min syn på många saker, en av dom var bland annat Anetts uppförande mot några av killarna i prrogrammet. Har också, om du orkat läsa det, gett Anette mitt fulla stöd när Magnus fick åka hem. Er relation har jag inte det minsta att göra med MEN jag måste få ha en åsikt. Då folk frågar varför vi inte har flyttat ihop ännu eller tar det lite lungt med att definitiera oss som "tillsammans", har jag svarat att vi tar det lite lungt med detta med tanke på vad som hände efter programmets slut. Jag gjorde ett exempel och jämförde oss mer er, därav uttrycket Ala´ familjen Västervik/Gbg, och det är väl detta som du reagerat på. För, förutom dessa tre uttalanden på min egen blogg har jag vad jag minns inte kommenterat er relation. Rätta mig om jag har fel. Kapitlet kändisfester blir väldigt kort eftersom jag aldrig varit på någon. Skulle det komma en förfrågan ska jag ta ställning då och den kommer gå bra att läsa här på bloggen. Om det är att Johanna har varit på några tillställningar kan jag inte förstå att det svider så förbannat i ögonen på folk när andra går på fest. Jag vet inte om det stavas avundsjuka eller vad det kan vara, kanske missunsammhet. Har för mig att ni valde att föreviga er förlovning i tidningen. Där ser jag ingen skillnad mot att "springa på kändisfester". Du har helt rätt i att det finns ett bäst-före-datum på sånt här men det finns det ju på allt i livet, även livet sig självt. Jag har inte sagt, i en enda menig, att ni skulle göra fel, sånt vet man bäst själv.



Jag snackar gärna med dig när du är i Allum, men jag faktiskt inte sett dig mer än när du var inne i butiken strax innan eller efter utlandsresan och när vi möttes i rulltrappan.



Jag har inte tagit med ditt inlägg i bloggen, ännu, eftersom jag tycker att vi kan ta det såhär först så slipper fler bli sårade igen. Känns lite sandlådenivå att ha någon form av "biff" på bloggen. Men vill du så kan jag lägga ut det senare som öppna brev.



/Alex

2008-12-01 @ 21:37:00
Postat av: Henna

Hell på dig. Tänkte bara säga att är otroligt glad över att du och Johanna är så nära varann. Jag vet ju verkligen ingenting men det verkar bra! Ha det toppen nu! /Henna

2008-12-01 @ 22:41:04
URL: http://letilllivet.blogg.se/
Postat av: Alex

Hej Richard!



Har läst dina tankar.



Tja på dig!



/A

2008-12-01 @ 22:58:27
Postat av: Carl Sjerndahl

Hej! Håller med Richard Ruljeff dåligt av dig Alex och inte ta detta med Richard när ni ses i affären tex. Både Richard och Anette respekterar sina barn och anhöriga och skulle aldrig i den utsträckningen som Johanna och Alex blotta sig genom och vara med på så många kändisfester som möjligt, men nu ska man tänka att lilla Alex bara är 30 år. Skärp er Alex och Johanna det kommer en morgondag också, vi tror att ni bara är avundsjuka på Richard och Anette, ni försöker och försöker och det var nästan löjligt att se att innan TV 3 sände "vad hände sedan reportaget" jo då kom Johanna på att Alex skulle sitta där i rummet och allt skulle verka så bra, patetiskt.

2008-12-02 @ 09:00:38
Postat av: Hanna

Coolt svar till Richard!

Alex, blir du inte trött på att din bloggs kommentarsfält används till att människor kastar skit på och kritiserar varandra?



Kram från Hanna som är glad för din och Johanns skull och önskar att människor kunde sprida lite mer värme och glädje istället för det motsatta

2008-12-02 @ 09:09:19
Postat av: Sofia

Kommerntar till Richard... Oj, man klarar visst inte av hur populära Johanna och Alex har blivit efter programmet... :) Ja, ja de tär väl naturligt om man är från Sverige antar jag, vi har ju vår jante lag... Johanna och Alex, kör så länge det varar och ha kul med allt som händer kring er och ni är ett fantastiskt par som jag gillade att följa. Ta det i er takt och njut av varandra och livet. :)

2008-12-02 @ 10:43:35
Postat av: KE

Skärpning Alex, vi håller med Richard helt det känns som du och Johanna är avundsjuka på dem.

2008-12-02 @ 10:49:36
Postat av: Linda

KOMMENTAR till Richard...



VÄLKOMMEN att börja blogga Du oxå..ser framemot det???

Tycker det var ett LARVIG inlägg från din sida...

Kan säga att det skrivs MYCKET om dej på familjeliv.se Kanske Du ska kolla efter där oxå haha

Tror Du får stå ut med vad folk tycker och tänker... Du har ju själv valt at vara med i programmet.... VÄLKOMMEN till verkligenheten

2008-12-02 @ 11:47:50
Postat av: Mj

Hej! Vi vet att du kanske struntar i att publicera negativ kritik men vi försöker, vi i min familj håller helt med Richard, sluta att kritisera Richard

och Anette via bloggen tar det med dom face to face.

Vi håller också med att det verkar som fröken skövde bara tänker på vilka reportage och kändisfester hon ska gå på det finns en morgondag också. Nu är Alex väldigt ung så därför kan man förlåta dig men Johanna fy skäms. Det som din nyblivna vän "kryckan" skrev om att det handlar många gånger om avundsjuka när det blir negativ kritik är bara skitsnack, varför ska man vara avundsjuk på er? för att ni varit med på Tv eller?.

Det verkar i alla fall som om Richard och Anette står med bägge fötterna på jorden. Du är säkert en bra kille Alex likaväl Johanna men ni behöver bli vuxna.

Lycka till i framtiden Alex och Johanna och tänk efter före...

2008-12-02 @ 12:31:46
Postat av: Johanna

Måste säga att det är larvigt hur alla beter sig här på bloggen. Alla människor måste få ha sitt eget liv utan att andra ska bry sig och lägga sig i. Om nu Anette och Richard vill gå fort fram, får de väl göra det. Det är deras liv och deras val, för dem kanske det känns rätt så låt dem göra som de vill. Om nu Johanna och Alex vill ta det lite lugnare får dem väl göra det. Det är ingenting som säger vad som är rätt eller fel, då låt alla människor sköta sitt, då blir det bäst !!



Ha det bra!

2008-12-02 @ 13:05:13
Postat av: Alex

Så, då sätter jag P för den här diskusionen. Är det någon som vill forstätta finns det andra forum.

JAG bestämmer helt och hållet vad jag tar med och inte tar med. Nästan allt som har någon relevans godkänns.



/Tack

2008-12-02 @ 15:02:20
Postat av: Hanna

Men Richard!

Du som verkar va en sån stekare måste ju oxå tycka att de vore kul att gå på kändisfester... om du nu fick några inbjudningar!?



Klart att folk har åsikter om ditt och Anettes liv när ni ställt upp i ett sånt här program! Inget konstigt med de. Sen gör ni ju självklart som ni vill med huruvida ni vill gå fort fram eller inte... men att människor tycker till om de,får ni ju bara räkna med när ni gjort er offentliga.

2008-12-02 @ 16:09:06
Postat av: Stefan

Ojoj vilket het disskution det här blev då, så klart alla får ha synpunkter både alex o Richard samt alla andra så fungerar det bara! får man tåla,

punkt slut.

2008-12-02 @ 16:23:16
Postat av: anna

fyfan va töntigt rickard. :O Om du inte vill bli "känd" så ska du inte ställa upp i ett sådan pogramm, då får du räkna med att folk skriver om dig!



Fortsätt som du gör alex, du är bäst o snyggast. ;)

2008-12-02 @ 16:28:00
Postat av: saga

BRA KOMMENTAR RICHARD!! Ni verkar underbara tillsammans du och Anette, all lycka till er! ;-)

2008-12-02 @ 17:10:59
Postat av: emelie

hahah! bra svar till rickard alex! så himla go du är :D

2008-12-02 @ 19:09:29
Postat av: Anonym

2008-12-02 @ 20:00:03
Postat av: Madde

Oj oj, här väljer man parti ser jag... Som "offentlig" person kommer folk alltid att tycka och tänka om en. Detta är Alex blogg och här är det han som tycker och tänker. Det har han all rätt att göra. Jag ser inget som helst barnsligt i hans beteende. Han kan stå för sina åsikter, det är så mycket mognare än alla vi som tycker när personen inte hör, och sen inte kan stå för det! Det ska du ha credit för Alex. Mina egna åsikter om Richard skulle jag kunna stå för öga mot öga, men jag anser inte de platsar här på din blogg. De gör vad de tror är bäst och det får vi andra finna oss i. Det kan ju gå jättebra eller helt åt h-vete, och det vet ingen i dagens läge. Lika lite som allas vår framtid. Men det som har varit vet vi och nu har Ni alla från "ensam mamma söker" ställt upp på det här och velat synas, Då kommer resten på köpet :-) Vi tycker och tänker, högt och lågt. Och jag, gillar dig och Johanna jättemycket Alex!

2008-12-02 @ 20:11:39
Postat av: hanna

Till Richard R: Du verkar vara "stekartypen"...hur trogen är du mot annette egentligen?

2008-12-02 @ 20:41:02
Postat av: Carro

Jag undrar om den där "rickard" verkligen är rickard från ensam mamma söker, kan ju vara vem som helst som bara skojar och använder hans namn. Men om det nu är han så tycker jag nog det är lite barnsligt av honom för att vara över 40 år.

2008-12-02 @ 21:58:07
Postat av: Alex

Tack!! Carro, Hanna, Madde mfl mfl som skrivit väldigt bra och intressanta inlägg. Kommer som jag skrivit inte att lägga ut dom MEN jag läser dom ska ni veta. Ni andra som kör otrevlga "anonym-stilen"...orka inte ens!

2008-12-02 @ 23:22:35
Postat av: Tulo

Tja Alex,



Jag är faktiskt helt impad av mig själv, jag känner alltså aldrig igen folk och att komma ihåg att du jobbade där och att jag mötte dig för ett år sedan är ju bara helt anmärkningsvärt när det kommer till mig!! :-) Mobilen är nu tyvärr precis jävla kass, men det är ju inte ditt fel! ;-)

2008-12-04 @ 12:21:37
Postat av: Lovisa

"Det dödar allt och alla även magen, inte han i programmet." hahah aw :)

Det är lite synd att du slutat svara lika mycket på kommentarer nu som då, men det klart, många som skriver. Ha det bra, du e toppen! :D

2008-12-10 @ 23:08:25
Postat av: Ang Rikard Ruljeff o Anette

Ha ha ha, höll nästan på att kissa på mig av skratt nu i natt, det är visst fler som har åsikter om Alex och Johannas beteende och liv. Rickard Ruljeff jag håller på dig, du är helt underbar i ditt inlägg. Det är verkligen ett bäst före datum på såna människor som suktar att bli kändisar och springer på kändisfester och ska vara med på alla löpsedlar. Bitter eftersmak brukar man kalla det. Tror lilla Johanna vill bli lika intelligent som Linda Rosing för henne är ju alla människor såååå avundsjuk på.



Där fick ni väl så ni teg i alla fall Alex, kanske inte så konstigt att ni blev så himla upprörda över mitt inlägg, det var ju en klockren fullträff jag gjorde och hon kände sig så himla träffad. Sen har ni mage och kalla mig störd!!! Vad kallas ni då som gjort likadant mot Annette och Rickard. Är ni också lika störda då? Den som ger sig in i leken får leken tåla heter det ju.Är man kaxig själv får man faktiskt tåla lite själv tillbaka. Lite dålig stil att du inte kan ta det direkt med honom när ni ändå ses varje dag. Lite och tänka på! Där fick man se ännu en gång om din omognad och barnslighet.

Den där Rolf Ekhage var ni inte heller så snälla mot bara för att han sa sin åsikt och sen har ni mage och göra likadant återigen.

Man tror inte det är sant. Ni är bara lite skit under skosulan som inte är värda att ens ta på allvar och ärlighet ska ju inte precis ni tala om heller. Johanna kallar mitt inlägg för svenska avundsjukan men vad kalla ni det mot Rikard och Anette??? Lyckönskningar eller???? Ha, ha ha ha....

Fy sjutton, nu sjönk ni ännu längre ner i dyngan nu.

Sen lägger du ett inlägg i Johannas blogg att jag ska skriva till dig och sen när jag gör det får jag skit och att jag inte ska skriva till dig längre. Vad är du egentligen för en märklig störd människa???



Fy sjuttton vad detta var kul att jag vann detta i alla fall. Har tittat på era så kallade bloggvänner, det är ju bara en massa fjortisar som inte har några kompisar och som är helt desperata efter att få kontakt med någon och detta går ni igång på!! Skrattretande.



Du får ha det så jättebra lilla vän, det kanske blir du o Johanna till slut då det till slut inte finns någon annan som vill veta av er.

2008-12-11 @ 03:44:07
Postat av: Jonte

Ha Ha. Richard Ruljeff, växte upp med den grisen i Sävedalen. Finns mycket intressant att berätta om den killen.Vallhammra, PHK, osv. Riktigt otrevlig typ

2009-01-19 @ 12:22:15
Postat av: Lipp. a

Richard Ruljeff gick i obs-klass i högstadiet.

2009-01-19 @ 13:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0