Back in black

Så typiskt när jag skulle åka tåg igår bokade jag plats för att slippa sitta med dom andra djuren i mittgången. Vagn 16, plats 80. Jag sprang runt i vagnen som ett analfabet och letade efter 80 men den stolen stod inte att finna. 78 fanns men sedan var det stopp på siffror. Fick trots att jag varit förutseende stå upp tills konduktören kom och berättade att dom bytt vagn och 80 inte fanns. Fick min bokade plats efter Alingsås när någon fripassagerare blev avkastad eller något sånt.

Kom till salongen med halvtrist brunt hår och steg ut med nyplockade ögonbryn, färgade ögonfransar och mörkt, mörkt hår. Black is the new black. Uppvisningen gick bra och alla var nöjda. Jag och Johanna satt och pratade med Mangan (han kallas kanske så bland vänner). Mycket trevlig kille, snygga skor hade han också. Dom var dessvärre köpta i Paris så jag får leta billiga kopior.
Bra fart på festandet i skövde och Mr Kryckan var även han där. Natten blev tidig morgon innan det var läggdags..


Här färgas fransarna. Sved fånigt mycket plus att synen blev kass i ngr minuter



Vad snygga!

Eftertraktat...

Alex & Tobbe

Efter lite påtryckningar har jag fattat beslutet att presentera mig själv tillsammans med min mycket goda kollega Tobias.

Känner även att detta är en helt FANTASTISKT FRAMGÅNGSRIK LÖRDAG! /M

poplördag

Idag är det rena popfestivalen i mitt liv. Först kommer Amy Diamond till Allum sedan kommer Darin och ikväll ska Barbados-Magnus dyka upp i Skövde. Jag blir alldeles eld och lågor.
After Worken igår tillbringades på Incontro, jättekul då många kompisar hörsammade mitt rop på närvaro. Men nu kommer det dröja innan jag sätter mina fötter där igen. Lika roligt som alltid att se hur folk klär upp sig för att gå på AW, kostym och putsade finskor. Eller har dom så tråkig klädsmak bara.

årskort

Igår blev jag lycklig ägare till nästa års årskort för alla blåvitts matcher. Så nu är det bara att avvakta våren innan det går att använda.
Båvitt säsong 2009 kan bli en fantastisk resa mot ännu ett SM-guld.

Nu ska jag snart dra iväg och fira fredag ska bara bjuda på något skumt. Någon ringer från skyddat nummer ocg säger ingenting det enda jag hör är min egen röst från en tv....sedan följde ett gäng med skumma SMS. Hjälp!


upp och hoppa

Kära Bibbi!

Igår hade jag en otroligt lång dag, åkte hemifrån strax innan 09 och var hemma runt 21. Känns lite surt när man ätit och låtit maten sjunka ner så är klockan huxflux halv elva.
MEN, igår var igår och idag är idag, bara så ni vet och nu är det läge att lyfta latryggen ur soffan och studsa iväg tii jobbet. Bara för att visa vilken otrolig arbetsmoral jag har ska jag trots att jag är ledig åka till jobbet. Har lovet Marcus att fixa frukost/lunch/middag till små pojkarna Tobbe och Johan.
Jag och min motkombattant under sommaren, Andreas ska ut och smaka på after work öl men har inte kunnat bestämma oss för vart vi ska gå men sådant brukar inte vålla några som helst problem.

Annars ser helgen ut att gå i ett mycket bra tecken. Trots att jag inte vet om min stjärna står i ett gynnsamt läge. Imorgon blir det lite gott jobb och sedan bordar jag ett tåg till Skövde. Ska vara hårmodell åt Johannas salong. Lite nyfiken på vad hon kan göra för roligt med mitt lång/korta hår. Barbados-magnus kommer vara där också vet inte om han ska sjunga eller också visa upp ny frisyr. Ska i allafall försöka snika åt mig ett Alex&magnus-kort.

Om det är någon som gillar Adam Tensta ska ni kolla in den här killen, Adam Nordstan. http://newdirection.blogg.se/

Skepp o´hoj seglarvänner. Keep in touch!

Alex

Nu har det börjat ramla in kommentarer om någon topplista och vem jag är. Fattade ingeting, först. Sedan såg jag att Bibbi seglat upp på en hedrande 19:e plats.
 Vaddå ska man börja skriva presentation om sig själv.
30år, fyller år 28 februari, intresserad av mig själv och andra, jobbar...osv. Kanske är en bra idé, som jag ska låta sjunka in.

Power Stappling

Skrattade så gott igår när jag talade med min oldman AKA pappa. Han har kommit på ett nytt träningsbegrepp, Power Stappling. Kan med fördel praktiseras av äldre som börjar bli lite stela i benen men ändå vill upprätthålla en god konditionsnivå.
Hör och läser om att det är så mycket snö överallt men här på framsidan finns det inte ett spår av snö. Inte konstigt att Gunde inte valde att flytta till Göteborg för sin karriär skull, pre Bingoloto.

In your face..

Angående era tankar om Johannas medianärvaro. Jag har inga problem med att hon medverkar i tidnigar, teve eller vad det nu må vara. Hon är intressant, smart och ser väldigt bra ut, då är det fler än jag som vill ha mer av henne. Ett program som har setts av knappt en miljon tittare skapar ett intresse kring en med stark personlighet.
Jag är stolt över Johanna varje gång hon är med någonstans. PUNKT.

del 2 av "vad hände"

...kvällen efter som förövrigt var en fredag bestämde sig det glada gänget att bege sig ut på skövdes nöjespalats, även teamet var med. Där satt vi och drack fina drinkar gjorda av vodka och olika speeddrycker som Red Bull och Burn, hej Jonny. Här någonstans rann dom sista dropparna över i allas bägare gällande C. Hopp någon timme i tiden...
Vi åkte alla hem till Johannas place, en del av detta har jonny redogjort för på http://jonnyjohansen.blogg.se/. Vi satt alla i hennes sofaa och käkade lite och snackade, jag och Johanna satt kvar och pratade. Dom andra gick och lade sig och vi flyttade oss in till henne. Inget allvarligt hände men därifrån ökade vår känsla för varandra ytterligare ett steg.

Här kan man tycka att jag inte var helt ärlig mot dom andra killarna, eftersom jag inte berättade hela sanningen om kvällen. Men jag varken fick eller kunde berätta, tror dom hade gjort samma  sak i samma situation. Eftersom dom är mina vänner och vi talade om det mesta eller kanske snarare allt, kändes det konstigt men som sagt it´s the name of the game.

På lördagen åkte vi till Olstorp som är en klassisk dansbana i skogen. Det var här Andreas gjorde sitt berömda och bejublade Arvingarna-framträdande. Mycket roligt och vi dansade loss till bandet, även jag!
Efter detta var det dags att träffa släkten i Sjötorp. Vi åkte till ICA och bunkrade upp för ca 5000kr och jag sprang runt och letade efter ingredienserna till bearnaisesås. Har aldrig gjort såsen innan så jag var tvungen att tänka efter och kom på att ta bild på receptet ur en kokbok.
Vi killar blev inkvarterade i en mysig stuga. Nicklas och Andreas i våningssäng och Jonny på golvet med mig bredvid i säng. Dagarna ägnades åt intervjuer, bad, matlagning och dejter.
Jag och Johanna hade en dejt där vi skulle cykla ner till götakanal och titta i hennes fotoalbum. Producent-Mathias insisterade på första kyssen på bild och vi var inte svårövertalade. Då allt är väldigt tidspressat hade teamet inte tid mer för oss efter dom fått vad dom ville ha fick vi vara själva ett tag. Vi cyklade längs det vackra götakanal och pratade om allt möjligt. Jag berättade att det inte var jag som sökt och inte visste vad som var skrivet i ansökan. Det slog inte ner som en blixt hos Johanna då hon hade haft det på känn. 

del två är klart, kaommer bli ett par delar till.

Tisdag, va?

Jag ska börja med att tacka för alla lyckönsknigar! Det kan verkligen behövas på vägen.

Sedan är det många frågor om vad som hänt under och efter inspelningarna. En del frågor har jag besvarat tidigare i bloggen, så orkar man är det bara att bläddra. Kan ju ta ett tag, skriver kanske inte så kortfattat.
Jag började lite mjukt igår kväll med berättelsen om känslor, tankar och händelser. Om jag kommer fortsätta med berättelsen.
Idag är jag ledig så jag ska ta till vara på det sen ska det skrivas. Har varit ute och sprungit i kylan 58min, nu känner jag mig duktig och nyttig.


oemotsagd

När jag nu summerat vad som skrivits om situationer där vi killar figurerat märks det att vi inte har någon som helst möjlighet att ge svar på tal eller säga någonting överhuvudtaget. Allt är helt oemotsagt. Jag skiter i om jag är med i någon tidning eller inte men när det talas om mig som person i olika situationer och jag inte har/får en chans att berätta hur jag ser på saken eller vad som egentligen hände blir jag irriterad!

Alex sa si och så hit och dit. Som "vad hände sen" inslaget. Jag sitter som ett j**la offer i soffan med hundögon och läser sporten. Sen baserar några tidnigar artiklar ut efter detta. Dom kanske kunde frågat mig om anledningen...också. Hade det INTE varit så att Johanna slutade höra av sig hade jag aldrig fått chansen att berätta det. Det hade då ändå framställts som att jag var den dumpade stackaren.

Sammanfattning: Kolla med alla inblandade om faktan.

Tur att jag har min lilla blogg att skriva av mig på.

back to basic

Oj vilken resa/upplevelse den här sommaren och hösten har varit. Det börjad för nästana precis 6månader sedan i skövde. Johanna fyllde 35 år och vi var 12killar som var bjudna dit. Just den dagen minns jag nästan tydligare än gårdagen. Jag minns den av flera olika anledningar. Dels min stora tveksamhet, som min vän Tobbe har inspelat på sin telefon. Dels för den helt sjukt ovanliga/konstiga situationen. Ett stort gäng killar ska träffa en tjej, hon ska välja vilka hon gillar bäst och i slutändan ska det, förhoppningsvis, krönas med kärlek.
Mycket har ni ju redan sett men jag ska försöka återge lite minnesblickar som jag minns och uppfattade dom. När vi återkom till skövde för att börja "på riktigt" en månad senare kände jag fortfarande mig tveksam, vi träffade bara Johanna under korta stunder i början så det var svårt att få någon riktig känsla för hur läget var. Här hade Jonny, Andreas och jag stor hjälp av varandra, vi pratade och analyserade mycket i början och peppade varandra.
Jag kände mig kanska likgiltig fram tills Johanna och jag var och shoppade i Nordstan. Där någonstans kände jag att vi hade kanske något. Det  var första gången vi var helt själva "exklusive" teamet, vi hade väldigt kul och det kändes som vi hade något som var bra. När teamet släppte oss efter 2-3h fick vi 5min för oss själva när vi gick tillbaka till hotellet, vilket inte gjorde känslan sämre.

Någon/några dagar senare var vi alla på Liseberg, vi åkte lite olika attraktioner. Vi åkte bergbanan med barnen och jag var livrädd, satt och höll i stången så jag nästan fick kramp i händerna. Mitt i allt glassätande och åkande kom Johanna och frågade om vi kunde gå iväg en sväng. OBS! alla sådana tilltag där man vill gå iväg med någon andas alltid känslan av något dåligt. Men vi skulle iväg till Pariserhjulet, finns som klipp på tv3.se där Johanna säger att hon vill klämma på mig, detta gjorde hon också men det kom inte med.
I ovana situationer har man en tendens att överanalysera, vilket gör att allt som sägs och görs blir vänds och vrids på i alla möjliga vinklar, detta hände för mig ca 1500ggr under sommaren och även efter.
Från ungefär den här tiden kändes det som jag hade ett litet övertag gentemot dom andra killarna, jag ÄR dryg, men samtidigt vet man ju inte vad som händer mellan henne och dom andra när man själv inte är med, så SÅ jäkla mycket övertag hade jag nog inte.
När vi flyttade in hos Johanna fick jag åter känslan av att vara helt fel placerad i världen, minns att jag ringde Mackan och beklagde mig från Johannas badrum....han fick mig på bra tankar igen sen var det bara att gå ut och fortsätta med matlagningen.
På kvällen dök Same-Christer upp, redan avhandlat och klart inga frågor om honom, han blir så arg då...

fortsättning följer....................

tomhet

Då var allt över för den här gången och en natts sömn har kommit emellan. Nu är det dags att börja på riktigt. Vi träffas men tar inget för givet och stressar inte fram något ala Familjen Västervik/Gbg.


Måste låta allt sjunka in lite, blev större än jag trodde, känner mig lite tom just nu.


TACK!!

Det blev som jag trodde. Jag gick ut lungt för att inte dra på mig mjölksyra, för att sedan komma in i ett lagom högt tempo. När slutet närmade sig var det dags att lägga in spurten. Nu är jag helt slut men lycklig.

Ha överseende, jag kommer med en rapport när jag kommit till sans igen.

Tack så otroligt mycket för alla fina ord och lyckönskningar på vägen!! Känns så otroligt previligerande att så många följt mig och lagt ner tid och engagemang på min lilla blogg, hoppas nni fortsätter. För det kommer mera, lovar.

/Love

last man standing/final countdown

Imorgon står dom då där, dom två sista kvarvarande gladiatorerna, på kärlekens Colluseum. Publiken sitter som klistrade framför sina Tv apparater och vädrar blod. Dom flesta har skaffat sig sina favvoriter och somliga hoppas på dubbelt nederlag. En del fighter är ojämnare än andra och i en av fighterna har den ena motståndaren inte ens något vapen med sig in på arenan. Men det är verkligen spännande att se "mörkningen" av kämparnas förutsättningar.

I fredags var jag ute och mötte "mannen på gatan", riktigt kul att höra deras tankar och åsikter kring personer och serien. En del verkar vara på banan i sina ideér medans andra står kvar i samma offsidefälla som dom föddes i.

Ikväll kpmmer propparna släppa och fördämmningar brista, kan jag nästan lova.

"kompis"

Snart dags att stämpla ut för den här lärorika fredagen. Ska med min "kompis" Thomas, som har en konstig böjelse. Han håller på IFK i fotboll och Södertälje i hockey, det är det sista laget som är konstigt. Jobbar imorgon så det blir ganska lungt. Senast jag var där hade nästan alla skjorta förutom jag som stod i mina vita Reebook och t-shirt.

log out..

namn info

Läste att fredag kommer från sammansättningen av dom två fornnordiska orden "fred" och "aga". Kanske lite motsägelsefullt men förklaringen lär vara följande: Dag nummer fem i veckan skulle ägnas åt vila och nedläggande av vapen mellan stammarna. Men för att fortfarande kunna hålla barnen under hård uppfostran användes ordet aga som en förevändning att det trots "fred" ändå var okej att aga barnet.. Av praktiska och dialekttala skäl togs a:et bort i slutet på "aga".
Nu vet ni.

gravad köttfärs

Sådär, dags att summera dagen. Träffade Jimmy, Zandro och Chris för en fika med lite tillbakablickar och även några frammåtblickar. Försökte planera in vår årliga julshopping och utan alla inblandade och tillfrågade tror jag att vi nästan bokade den 20:e som shoppingdag. Har tidigare år gått ganska hett till och en del felköpta och borttappade julklappar har det blivit.
För att öka på dagens träning gick vi in till stan och tog en öl innan jag åkte till min syster. Hennes minste pojk Ludvig fyllde år för ett tag sedan men jag var inte där så jag köpte med mig en present nu istället. Han är mycket intresserad av fåglar så det blev en informativ bok om alla möjliga fåglar. Sedan bjöds det på en ny maträtt, för mig, potatissoppa med kassler. Låter kanske lite mysko men det var mycket gott, ett bra avbräck från min vanliga diet, gravad köttfärs. Fick blodad tand och kilade hem och gjorde både pannbiff och lax i ugn.

Hörs snart igen

blodsmak

Bra timing idag, ledig och fint väder. Har varit ute och sprungit en sväng i slottsskogen med Jr. Blodsmak i munnen, typiskt bara för att jag inte tränat på ett par veckor så får jag rookie-syndromet direkt. Men nu är det mindre än 6 mån till uppställning på margretebergsmotet så nu gäller det att ligga i om släkt och vänner ska slippa skämmas ett år till.

Stress-tvättar för att snart kila ner till Tintin för lite fika, dammsuga och diska får vänta till kvällen. Roligast idag blir att jag ska till min syster Johanna, alla verkar heta Johannna, och hennes familj. Kan knappt komma ihåg när jag träffade dom senast.

alex dissar, gammal info

Hört talas om tidningen In Touch..? Inte jag heller förrän idag då ett nytt nummer fanns ute i butik. Hade jag inte blivit förvarnad om tidningens existens hade jag inte köpt den, ganska logiskt. Hur som, i den finns ett uppslag om "Ensam mamma-Alex dissar de övriga deltagarna", flitiga läsare av min blogg kommer inte bli särskilt chockade. Allt står ju redan här.
Bara citat från mina "hån" och "elaka kommentarer" om dom andra deltagarna. Så vill ni inte läsa ett halvsunkit skvaller-fanzine, med risiga andrahandsbilder på hollywoodkändisar och vill veta vad jag sagt är det bara att läsa mina tidigare inlägg. Inte ur någon synvinkel värt sina 29kr, 3,90euro eller 39NOK.

Rackarns snyggt skott och mål av Kongo-Kim nyss.

Ironi

Läs delar av ironin tidigare idag...

Johanssons skor=shit

Har köpt ett par Fred Perry skor på Johanssons skor, gick in och frågade om dom kunde smörja in dom en gång då vädret är som det är. Tanten/damen där vägrade hjälpa till, jag var tvungen att köpa en inpregneringsburk. Väldigt bra service! Har köpt flera par skor där dvs lagt pengar på deras slitna butik MEN det var sista gången jag satte mina skor där. Så lite hon hade behövt göra för att jag skulle fortsätta köpa skor där och även skokräm men nej nej, ingen hjälp där.

För övrigt är jag på gott humör. C U!


upprörd

Läste på expressen om senaste avsnittet av Färjan. Där ska en sångerska dansat omkull en bebis som kommit upp på dansgolvet.
Tycker att det är otroligt omdömmeslöst av föräldrarna att släppa iväg ett barn på 2-3 år på en finlandskryss! Vad som helst kan ju hända, bara det att låta barnet sova i egen hytt skrämmer mig. V ad hände med 20 års gränsen som fanns förr? Fattas bara att Håkan sålde drinkar till barnet också. Hon vakt-tjejen som är så hård och noggrann annars måste ju tittat mellan fingrarna och bara låtit barnet krypa runt.
Ska anmäla både Kanal5, kaptenen, Håkan, vakterna, värmlänningen och och och alla andra till BRIS och alla andra instanser som finns.

En sen toftig analys av söndagens stora tv-behållning. Kan inte annat än stämma in i kören av människor som tyckte att det såg jäkligt mysigt, familjärt och inte alls tillgjort ut när Peter satt med Ninas mamma och lade barnpussel. Jag ser det lite såhär, antingen sväljer man och låtsas som det var lika trevligt som det såg ut ELLER så säger man till kameralaget att, -"det här var ju ingen större hit, hoppas inte min eventuellt blivande flickvän är lika tråkig som hennes mor". Ser och låter ju bara extremt tillgjort ut att dom skulle haft trevligt MEN kanske var det kul när kameran slocknade. Sånt vet ju bara dom två.
Spånar på följande, tänk om Peter fick känslor för Ninas mamma och det blir något mellan Richards son och Anetts dotter, vilka bonus relationer det skulle bli.
Orkar inte ens kommentera Västerviks dramat, fortfarande helt öppet.

en lärares kommentar om Alex

Höll på att ramla ur soffan av skratt när jag på Johannas blogg läste att en av mina gamla lärare hade lyckats få in en kommentar angående min "svårighet", så här stod det:
"Lärarens kommentar till Ulricas tankar: Ja, Alex är verkligen en svår typ. Ett läsår med honom gav mig gråa hår - trots min ungdom. Så Johanna får nog tänka efter eller ta fler referenser angående hans svårighetsgrad."
Fy tusan vad hemsk jag måste varit, gråhårig så tidigt. Vilken tur att gråa människor passar i grått hår. En del i det roliga är att jag aldrig eller väldigt sällan, under mitt liv, fått höra att jag är svår. Kanske är det för att folk är så otroligt rädda för mig som dom inte sagt något om det.
Gillar inte att ställa mig i försvarsposition men ibland kan det krävas. Som jag tror jag nämnt tidigare, orkar så klart inte kolla igenom allt, var jag inte bekväm ensam med kameran. Därför är jag liiiiiite grinig och tvär ibland.


omröstning

Här har dom stora tidningarna en omröstning angående vem av killarna som mammorna ska välja. Går lite knapert för mig så rösta så IP-adresserna brinner. Proffsigt nog har jag  fixat länkarna:

http://www.expressen.se/noje


http://www.aftonbladet.se/

Bäst på TV, bäst på nätet ;-)

Q&A

Det här kommit in lite frågor som jag tänkte försöka svara på.
Miss E frågade vad jag menade med " Man kan ta åt sig o se om det funkar ", kommer inte riktigt ihåg men såhär i efterhand kan jag tänka mig att jag menade; man kan lyssna på varandras åsikter, ta det till sig och se om det blir bra/bättre av det.
Lotta: Jokern i batman? Vem/vad/vilka likheter?
Linda: "Varför Andreas inte fått möjligheten att hångla upp Johanna?" Svårt att svara på, kolla med Johanna..
Anna: Om vilken dag det var som vi var iväg och morgonbadade. Kommer inte ihåg men det kan varit den kvällen...

Miss E, igen: Lalandia maskoten, var en kul kille. Såg ut som en dansk huligan men hade bra hand med barn. Varför jag inte dansade med dom andra? Jag är i vissas ögon en tråkig fan som inte tycker det är kul att leka runt sådär. Så ja, jag var lite off där, jag gillar inte att göra mig till, inte ens om det är en kamera med och det blir bra tv. Därmed inte sagt att jag inte kan bjuda till men det får vara på saker som jag kan stå för. Det kände jag inte att jag kunde på ett lekland.

Jag ber om ursäkt för att jag ljög lite när jag sa att jag skulle kommentera direkt efter programmet, missade början och var för trött för att få ihop något vettigt men det kommer ikväll, för nu är jag på hugget igen.


utropstecken vs frågetecken

En härlig söndag med en lite "blykeps" på huvudet. Idag kan det kanske rätas ut lite frågetecken och kanske även några utropstecken kan komma att läggas till.  Fina bilder i dagens GT/Expressen med stora danska vågor som blöter. i Aftonbladet flashade med "Det spårade ur", kollade klippet med den tuffa funktionen taggning i mobilen. Ja jösses, jag har kollat en del våld på tv men det är ingenting mot min och Johannas verbala slagsmål. Jäklar vad det small! Tur att ringdommaren gick in och bröt. Det fina var att vi efter matchen kunde fortsätta som vänner.

När dagens avsnitt är över kommer jag i vanlig ordning ge en lite rapport och svara på frågor och kanske ställa några också

en gång i veckan

Såg och hörde att det var parodi på programmet i gårdagens "Fredag hela veckan". Till min stora besvikelse var jag inte representerad, fast å andra sidan kanske jag ska vara glad för det. Hade ändå varit kul att se vad dom har hittat för roliga saker att spinna på.
Imorgon laddas det för program 10, såg lte reklam för detta, Johanna svär rakt in i tv:n. Ska bli mycket intressant att se nu när det verkligen drar ihop sig. Opinionen har ju svängt ordentligt den senatse tiden, ska den svänga tillbaka...kan knappt bärga mig.

dresscode

Efter att jag igår återfick nycklarna till min lägenhet och fick sova i egen säng istället för i en portuppgång känner jag att jag kanske borde lösa ett par extra nycklar i anslutning till mitt boende. 
Både jag och Tobbe missade företagets klädkod idag, helt svart. Vi hade lite mer casualfriday klädsel med ljusare byxor, otur då att regionschefen B kom på besök. Har svarta byxor liggande med för att visa sympati med Tobbe och inte verka alltför inställsam fortsatte kag dagen i mörkblåa jeans.
Mitt ständigt dåliga samvete fortsätter gnaga i mig, den här dagen extra tydligt när min svägerska fyller 32 år idag och hela familjen är där förutom jag. Får klura ut en fin present som kompensation. Nu är det bara resten kvar av fredagen och innan jag får veta vad helgen här i sitt sköte...eller något.

Trevlig helg så länge!


tillfälligt hemlös/nyckellös

Har gått hela dagen och haft en blandad känsla av att jag borde träna när jag kommit hem. Kände ändå när jag åkte från jobbet att -jag kör idag. Satt på bussen hem och peppade mig, trots att jag var hungrig och osugen. Tänkte, "bara in och byta kläder sen kör jag". Kommer fram till min port och ska plocka upp nycklarna ur fickan. Panik, inga nycklar på plats!! Då slog det ner som en blixt, jag har glömt dem på jobbet.
Första tanken var direkt att , -nu blir det ingen träning som jag nätan sett fram emot, nästa var; var ska jag sova inatt? Sedan började jag tänka lite mer rationellt, måste jag åka tillbaka igen. Upp med mobilen och ringa min ständiga medhjälpare John. Som tur var befann han sig i närheten, eller iaf i kommunen, och ställde som vanligt upp och hämtade dom. Medans han var iväg och fixade tillbaka dem gick jag varv efter varv runt i majorna. Helt utan mål drev jag som en hemlös omkring i minst en timme. Letade efter möjliga trappuppgångar att sova i.
Lustigt hur fort det kan svänga från att vara på väg ut för att träna till att leta tillfällig bostad. Nu är jag i allafall hemma, mätt, belåten och återigen otränad.

100 inläggsjubileum

100 inläggsjubileum!! Hur firar man en sådan dag, skulle smaka fågel med något avslöjande i stil med Watergate, IB-affären eller kanske vem som är Palmes mördare. Men som alla författare har jag fått det berömda skrivkramps-syndromet, tror dock att det kommer släppa under dagen.

Grattis till mig själv som hållit ut 100 inlägg. Kanske kommer 100 till.

underansträngning, big time

Ajajaj, har ådragit mig en underansträngning i vänster axel. Kan inte annat än misstänka att det är på grund av kraftig slapphet med träningen. Har försökt att självläka mig genom olika nätläkare men ingen kan ge mig en bra ordination. Vaet nu inte vad jag ska ta mig till, kanske sjukskrivning och sedan åka utomlands. Hoppas bara att Mackan inte läser detta...

tisdagstankar

Sitter och funderar på om jag kanske borde köpa en ny dator.Min är så jälka otymplig, den går i och för sig under kategorin bärbar men det är knappt. Tänkte när jag köpte den att jag absolut måste ha en med numeriskt tangentbord när jag betalar räkningarna max en gång per månad. Kan känna att det året jag haft den och betalat räkningar ca 12ggr inte riktigt varit värt den klumpigheten. Den låter dessutom som en industrifläkt när den jobbar.

Utöver mina tankar kring en dator är jag väldigt sugen på att resa bort en sväng. Blir inte mindre sugen när "Packat och Klart" går på tv:n. Jag har alltid varit en förespråkare för att man ska stanna hemma och ta sig igenom den kalla årstiden. Men med åren känner jag att det kanske är dags att rucka lite på min hårda hållning. Saken är bara den att jag tvivlar på att jag har några semesterdagar kvar. Blåste en del eller kanske alla i sommras.

ett inlägg

"Antony", du har en väldigt bitter syn på tjejer. Någon gång, någonstans i ditt liv måste det hänt någonting allvarligt med dig. Vill helst inte tänka på vad. Vad kommer uppfattning om att vi skulle blivit illa behandlade av Johanna ifrån? Att dom skulle misslyckats i sina tidigare relationer? Är det bara dom som endast har ett förhållande i livet som på något sätt skulle vara lyckade? Du verkar ju haft förhållande själv tidigare och då kan man ju fråga sig vad det är som gör att du inte lyckas hålla ihop ett förhållande. Är det att du har ett flertal tillkortakommanden som gör att det inte funkar?
Det finns väl inte några måsten att umgås med eventuella släktingar i ett förhållanden, du har nog haft en väldig otur i dina relationer som tvingats följa med på sånt du inte gillar.

Ingen som gick med i det här programmet tvingades till någonting. Johanna är absolut inte en tjej som någonsin skulle, i sin vildaste fantasi, tvinga oss till något, dvs vi var inte några offer som du vill få det till.
Vi hade en fantastisk sommar tillsammans med Johanna och där tror jag mig kunna tala för ett flertal av killarna. Krav kan endast ställas av någon som kan tänka sig att underordna sig krav. Detta bygger inga relationer! Istället handlar det om ömsesidig respekt för varandras önskemål, intressen och värderingar.

Det gör mig irriterad när du försöker framställa (i mitt fall) Johanna som någon form av diktator med en beräknande stil där det är tänkt att en kille ska ta hand om henne och hennes döttrar. Hon klarar sig mycket bra på egen hand med sina tjejer. 
Den största respekt för en mor som jobbar, kör barnen till träningar, handlar, hjälper till med läxor, lagar mat  osv, osv OCH sköter sitt eget liv med bara 24h per dygn.

Det handlar inte om att "vi killar måste stå enade mot alla elaka tjejer" som du tycks tro. Kan bara beklaga att du fått denna bild av programmet och ditt eget liv. Vet inte om jag ska önska dig lycka till i livet men jag gör det ändå för jag tror du kan behöva det.

reflektera

Dagen har bjudit på en ordentlig sovmorgon för att sedan gå i "fixa-så-mycket-som-möjligt-anda". Har för andra gången på 9mån varit och fixat nya linser och även fått skäll för att jag har dom för länge. Nu har jag lagat mat för en hel vecka, så nu borde jag klara mig den här veckan också.

En som heter Antony har skrivit ett par långa inlägg här på bloggen. Lite exklusivt har Magen svarat på dom även det här på bloggen. Läs, bedöm, kommentera, reflektera.

/enjoy

börjar sy lite på säcken

Jag var lite barnslig och grinig en del av den där dagen, så som dom flesta kan vara ibland. Kanske uttryckte mig lite väl ofta och tydligt att jag inte var sugen på gymping där och då, med en massa folk. Med ett facit i näven och chansen att göra om det igen hade jag nog bitit ihop.
Till mitt försvar vill jag dock säga att, hela programidén bygger på spontanitet och vad är mer spontant än ett litet "utbrott" ibland. Jag är inte den som alltid håller tyst och god min, inte omtyckt i alla läger men en del.

Mycket tråkigt att Jonny fick åka hem men jag och Andreas hade en fin resa i Danmark med tjejligan.
Dom andra gängen är ju som natt och dag efter detta avsnitt. Jag tar inte tillbaka det jag eventuellt sagt om Ninas killar men jag är inte sämre än att jag kan ändra mig. Hennes killar har verkligen växt i mina ögon, tycker dom är rätt sköna. Peter framstår ju nästan som blygare än vad jag är, inte dåligt.
Anette, vilken tur att hon har med sig den oöverträffat glada killen Magen. Kan nog endast jämföras med Kryckan. Magen ska alltså på semester med ett väldigt uppenbart förälskat par. Där även Richards grabb ska med poken har kanske något på gång med Anettes äldsta dotter. Utöver detta två småkillar till, men ser Magen loppet som kört..? Nej då. I allafall inte utåt sett, han vill göra det bästa av situationen och kör på som inget speciellt hade hänt. Magnus, du är verkligen värd allt gott!

Ninas mamma verkar vara en riktig muntergök, stod bara utanför dörren -jag har en egen stuga... mästarklass!

ovetandes

Nyss hemkommen från Helsingborg där det blev en sista förlust. Det stora den här dagen var Niclas avskeds-match, han var rörd till tårar och så även jag. Många tycker säkert att det är extremt löjligt att bry sig om en sån sak, fotboll och en kille som slutar med fotboll. Men så är det ibland, man kan inte förstå alla.

Kom inte hem förrän strax efter 21 så jag missade dagens avsnitt. Har fått en del SMS om min insatts. Den  tydligen varit grinig, till försvar måste jag få skylla på två saker, min ganska usla koordination och att det enda jag hade ätit på hela dagen var briost innan gympan. På hemsidan kommer avsittet aldrig riktigt igång,så en längre analys får vänta lite.

gick hem duktigt i tid

Har jag gått och blivit en nattmänniska, kan inte riktigt sätta fingret på om jag är det eller en morgonmänniska. Hur som, nu är jag hemma efter en lyckad ölrunda med några av mina bästa kompisar.
Faktum är att vi alla fem har en likadan tatuering, det är en till som har den och han flytar tillbaka till göteborg till jul efter 10år som exilgöteborgare. Känns bra att ha alla samlade igen.
Ett väldigt tjat från mig angående morgondagen, eller idag söndag, men jag har verkligen sett fram emot detta. Fast med både glädje och sorg. Roligt att kolla fotboll och träffa min numera mycket goda vän Jonny. Tråkigt för att den fantastiske Niclas A slutar med fotboll.
Kl 0900 ska bussarna rulla från göteborg mot Helsingborg, hoppas jag lyckas fixa ihop lite färdkost. Det är avsnitt 10 imorgon, jag har suttit hos John nästan varje helg och kollet men nu kommer jag vara någonstans i södra sverige när det sänds, tur att det finns på webben.
Om man ska tro reklamen kommer vi att köra Friskis och Svettis, har lite roliga minnen från det som jag hoppas inte kommer med...

Dags att vila lite, ses imorgon!

Arne Anonym

Hehe, kommer hem lite senare än tänkt men också lite tidigare än tänkt. Tilda tycker jag är lik någon som heter/kallas Robin B. Vet inte hur han ser ut så det kanske är bra eller så är det inte riktigt lika bra. Men jäkla tråkigt namn om man ska bli en idol...han kanske ändrar sen när han blir idol.
Sedan var det någon som kallar sig Anonym, lite intetsägande namn, som tyckte något också. Precis så jag vill ha det, folk som tycker. Kom igen nu, bättre kan ni anonyma. Man behöver inte skriva in sin mailadress, även om det ger ett mer seriöst intryck.
Så ni kan vara lugna, jag kommer inte söka upp er som är anonyma i första taget ;-)

/Redan lördag

kvällens åtaganden

Är lite kluven inför kvällen, sugen på att åka hem och slappa med fötterna i högläge MEN samtidigt har jag fått ett skönt after work erbjudande på Incontro. Har försökt slingra mig men transport till stället är svårt att tacka nej till.

Känns som det kan bli vad som ikväll, hem vid 21 eller hem 05..




svar på frågor

Får svara på lite frågor som uppkommit senaste tiden.
Nej, jag ska inte till Skövde på söndag, däremot ska jag till Helsingborg och kolla årets sista Blåvitt match tillsammans med den välkände Jonny.
Jag tycker ABSOLUT INTE att det på något sätt är jobbigt att ni skriver och intresserar er för det jag skriver och upplever. Det är därför jag tycker det är kul att skriva. Så fortsätt kommentera!

Tycker verkligen Johanna att det är jobbigt?? Jag tror mig veta att hon tycker det är minst lika roligt med kommentarer och intresse kring hennes blogg som jag tycker om min.
Sedan var det frågan om vad Johanna viskade till mig på Sjöbaren. Något i stil med: Vi rundar av middagen och fintar bort kamerateamet och sticker hem till dig...

Fortsätt ställa frågor och ge ris och ros.


Mf mtv

Sitter och slötittar (gör man något annat än slötittar) på MTV EMA. Kommer då att tänka på vad MTV var en gång i tiden, en kanal där man kunde se alla  låtar med tillhörande "film". Man fick se hur ens idoler såg ut och även hur dom man inte gillade såg ut... Fanns en tid, väldigt långt tillbaka, när jag spelade in bra låtar på video och kollade på dom om och om igen.
Det allra bästa var Headbangersball som, om jag inte minns helt fel, gick på söndagar kl 23. Där fick jag verkligen se dom hårda killarna in action. Man visste inte mycket om sina idoler, inte mer än det man såg på MTV eller hörde några rykten som någons storebror hade hört från någon som också hade hört det från någon. Det spetsades alltid till och när man själv berättade vidare kryddades ytterligare lite. Så många sköna skrönor dök upp under dom tidiga åren. Det var ofta någon som hade dött, vet ännu inte om det är sant att han som spelade Karate Kid dog där någon gång.
Nu ska man ha en väldig tur om man ska lyckas pricka in någon musikvideo.

Som Den samhällsengagerade tjejen i ett tidigare inlägg tog upp: Här försöker jag visa mitt stora samhällsintresse och ingen nappar, snyft. Ska aldrig mer skriva något om världen utanför Göteborg eller i allafall inte utanför Sverige.

Gustav Adolf

Vet inte om jag får mig själv att framstå som väldigt disträ med klockor, tidrapporter osv. Kanske stämmer det för idag kunde jag ätit upp min hatt på att det var fredag. Jag får vänta en dag till och rikta in mig på kvällens ärtsoppa istället.

Gustav Adolfs dagen idag med den smaskiga bakelsen som extra bonus, ska passa på att äta en. Missa inte heller Farsdag på söndag, ska göra mitt yttersta för att inte missa min kära far. Får dock bli firande på lördag eftersom jag inte är hemma på söndag.

new world order

Nu är det helt nya saker på gång, ny chef på världens största jobb. Jag är inte särskilt intesserad av politik även om jag gjort mina försök att sätt mig in i det. Hoppas nu bara att det eviga gnället på USA upphör nu när "alla" fått som dom vill och plockat bort världens elakste cowboy.
Kommer ihåg när jag gick i shorts och alla älskade USA för Rambo och wrestling, då var jag lite motvals och tyckte illa om Det Stora Landet bara för sakens skull, kan fortfarande känna att det är lite kul att säga att USA är såååå bra. Folk blir ju som galna, för alla verkar ha stenkoll på vad som är bra i den amerikanskepolitiken.

Kom också att tänka på att många artister gjort sig både pengar, framgång och uppmärksamhet på att tycka illa om Mr Bush, vad händer med deras karriärer nu?

hotet

Kan inte undanhålla det fruktansvärda hotet jag fick, som tvingade mig att sudda lite i september-besöket. Det var så läskigt som ett SMS från ett nummer jag inte kände igen men kunde ana var det kom ifrån: "Du har 1h på dig att ta bort det du skrivit om mig på internet"
På internet??? World Wide Webb eller..

sista utvägen

Har under dom här månaderna fått den oundvikliga frågan; varför ställde du upp i ett sånt där program? Ja, svaret på den frågan är helt klart som många tror och redan listat ut:

Jag är rnycket ensam man/kille som har väldigt svårt att träffa tjejer och vad är väl då enklare än att vara med i ett program med lättflörtade, svaga, utrbrända och slitna morsor med en massa ungar. Mammor som inget hellre vlll än att träffa någon som kan betala för både dom själva och sina osnutna ungar. Alltid mycket lättare att ta smulorna från bordet när dom stora tuffa killarna ätit färdigt. Dessutom kanske man kan få någon ny polare eller hoppas att någon förbamar sig över en och lägger till mig på Facebook.
Detta var verkligen min absolut sista utväg att någon gång i livet få vara närmare en kvinna än jag varit när jag åkt spårvagn från min ensamma lilla lägenhet till mitt underbetalda jobb.

För inte f*n kan det väl vara så att man kan pröva på något nytt i livet. Få möjligheten att träffa en snygg, självständig tjej, som Johanna under en hel sommar.
För man måste väl träffa någon på krogen eller genom gemensamma vänner, har iof inga, men ändå. Träffa en tjej på en dating-sida på internet är ganska acceptabelt men i Tv, nej det är ju helt sjukt!!!!

Hoppas bilden av mig och andra deltagare i detta program har klarnat något. Vi är alla socialt utstötta människor som greppar det sista halmstrået och hoppas, hoppas, hoppas att någon gång innan döden frigör oss från våra usla liv få träffa någon.

Over and out!

inspelat samtal

Tobbe hittade ett samtal mellan honom och mig när jag var på väg upp till första inspelningen, som han spelat in på mobilen. Rösten darrar betänkligt och låter låter väldigt tveksam till hela min medverkan. Väldigt kul att höra detta samtal igen.
Ska kolla upp om det är möjligt att lägga ut samtalet här på bloggen.

Angående gårdagens hårt censurerade inlägg ska bara tilläggas att ett flertal av kommentarerna är från inägget innan det ändrades.


här är den, oklippt. Men nu nerklippt

Dagen första SMS: "Varför har du inte gjort din tidrapport? Vill du inte ha lön", ajaj missat detta viktiga åtagande. Klart jag vill ha mina pengar Mackan!!
Dagens första samtal: Från min 71 åriga moster i Stockholm som följer programmet mycket noga och då inte bara mig utan alla. Hon hade mycket fin feedback och bra tips som jag sög åt mig av.

Idag är det årets sista hemmamatch för Blåvitt och för en av dom större hjältarna inom svensk fotboll, Niclas Alexandersson. Inte utan att en del tårar kommer fällas av stora delar av publiken. 
 
Här har jag efter påtryckningar via SMS blivit tvungen att censurera den nedan skrivna berättelse. Ibland kan sanningen vara jobbig och den kan komma att följa en genom livet....

xXxxxxxxxxxxx kommer här; en dag i septenber ringde xxxxxx kunde bo hos mig över natten. xxxx under armen men xxxxx ev Ica och köpa ett par. xxxxxxxxxxxx sporten i Göteborg och xxxxxxxxxx september. X småsvettig men x Udéns sport xxxxxxxxxxx
Jag åkte xxxxxxxxxxxxxxxxx Eggers, är det du som är xxxxxx tränare?".......xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Nej verkligen inte replikerade jag, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx att sovit där lör-sön när jag var borta. Lämnat mitt nummer och sagt att jag xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx receptionen var helt förtvivlad -hur ska xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxt?. XxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxIngen aning sa jag,  och jag betalar så klart inte det. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx  och sa att xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxfan får lösa sina egna övernattningar.xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Xxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Xxxxx gjorde detta och så var xxx borta...för alltid?

Just det, xxxxxxxxxx. Dom sågade Henke xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx. 1695kr kostade dom. Ligger fortfarande där, svårt att sälja eftersom dom var xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx gjorde detta och så xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx borta...för alltid?


Slut 

U make my day

Nu börjar det bli dags att röra på det begynnande fläsket innan det är helt kört. Har varit lite förkyld och lat lite för länge nu. Är nästan säker på att en del av min trötthet bottnar i att jag inte tränat. Nog om detta alltför tråkiga ämne.

Förstår att en del suktar efter lite sköna utlåtanden. Tycker till att börja med att min egen insatts var helt ok, fick dessvärre med någon svordom. Utlåtande att jag var stängd som en mussla stämmer väl inte riktigt in på mig i vanliga fall men jag trivdes inte alls tillsammans med kameran.
Helt bedrövligt att se testet av Mange, så extremt lågt att "testa"´någon på det sättet. Att han inte bara hällde deras drickor över huvudet på hela familjen visade ju att han har ett otroligt tålamod och verkligen förtjänar en tjej som inte kör med så fula test-trix.
Tyckte inte heller att jag fick ihop Nina resonemang kring Robban, hon vill ha en kille som är sponatan, som Robban men inte för spontan som Robban....mer som Micke som ville sitta hemma fast kanske ändå lite som någon annan. Jaja, lika rörigt som detta textavsnitt, ungefär. Jonny är ju den som drar runt hela serien med sina kommentarer.
Ska bli väldigt kul att träffa honom på söndag nere i Helsingborg.

En i övrigt lugn helg avrundas i och med detta inlägg för att återkomma imorgon när jag samlat på mig lite nya intryck att skriva om.

Återigen, helt sjukt att så många läser Bibbi och att en del till och med tar sig tid att skriva lite. Ni gör min dag!!

slapp

Jag är ledig idag och lyssnar på Agnes..ut i solen med er.

//Hörs

bekännelse

Det jag nu skriver kan komma att grusa hela min hårda stil och om någon frågar mig i framtiden kommer jag aldrig erkänna att jag någonsin skrivit detta.

Jag gillar Agnes nya låt, on and on and on and on......

En deltagare ger upp..

Vilken perfekt tajming på vädret, 1 Nov och stålande sol med frost på marken. Det finns en viss charm med alla årstider, gillar hösten när den är som idag. Inte göteborgshöst med regn från alla håll och 2grader.

Igårkväll satt jag i soffan och tittade på UFC, som är en en kampsportsgren som kallas MMA


Mixed Martial Arts
är ett samlingsnamn för de kampsporter där man tränar sparkar, slag, kast och markkamp med inriktning på fullkontakt. Till skillnad från många traditionella kampsporter så definieras inte MMA av hur utövaren ska genomföra en viss teknik, utan förklaras förmodligen enklare av vad utövaren inte ska göra. 

  • En deltagare ger upp.
  • Knockout.
  • Domaren bryter matchen.
  • Det har slagit mig (haha) vad avtrubbad jag blivit vad det gäller tv-sänt våld, för ett par år sedan började Thaiboxning visas på Eurosport. Tyckte då att det var lite i övekant med sparkar mot huvudet men efter ett tag tyckte jag inte att det var så farligt. Nästan tråkigt.. När så MMA dök upp händ samma sak där. Nu är jag orolig för vad som ska komma näst och trubba av mig ännu mer. 

    Ps. rubriken var bra va? ds


    RSS 2.0