silvermannen

cykling är enl mig och många andra den hårdaste sporten man kan hålla på med, skit i dopingen. Ett träningspass är inte direkt ett jympingpass på 45min med lite hopp och situps. Killarna och tjejerna tränar 4-5timmar VARJE dag, året runt i alla väder. Och här kommer Gustav Larsson och tar ett OS-silver!!!! bra mycket större prestation än att plocka guld i mångkamp.. Kan vara årets största sporthändelse och en glödhet bragdguldskandidat.

Ikväll är det en trevlig butiksmiddag på agendan.

sådär sugen

på att jobba, semestern är över och hösten känns som den är i antågande...depp, depp jonny depp. kanske inte så allvarligt, bara segt att knappt badat, knappt solat, knappt varit ledig, knappt druckit, knappt legat, knappt vilat, knappt kollat EM, kommer knappt kolla OS, knappt kollat blåvitt, knappt allting/ingenting!!!!!!!!!!!!!

men nu gäller det att se framåt och med glädje, vet bara inte mot vad. Jävla Synsam i Partille som när jag bara ville ha lite vanlig linsvätska fick jag tårgas på burk som dom ville att jag skulle förvára mina linser i. Var tvungen att åka runt halva danmark för att hitta riktiga grejer. B-expedit, mitt sista köp där!

lalandia

lite kort här bara. är i danmark på ett special uppdrag med ett SWAT team, kan inte berätta så mycket mer. Vi kör mycket hård fys, skjuter på rörliga mål och super på kvällarna. Det bästa rörliga målet vi har är domaren från Basel-IFK, honnom prickar jag lätt varje gång.

Danskar är inte alls som vi vanliga världsmedborgare, och jag tror jag kommit på vad som är utmärkande. Dom har inte den här personliga "kom-inte-för-nära-svären", mycket intressant iaktagelse. Om ngn läser här och vet den mer exakta benämmningen är det välkommet med ett tillrättavisande. Den här datorn har ngn form av dyslexi-rättsvaningsprogram, allt jag skriver blir rödmarkerat..

på söndag natt är jag hemma. btw, kul att OS har börjat

welcome to sweden!!

2-0 till Änglarna, 2-0 till änglarna. åh robin söder åh robin söder han sänker djurgårn med sina mål....så jäkla gott, bra väder och ett härligt gäng på läktaren. frukost kl 8 och inget mer, 5-6öl på det ger ett givet resultat, snurrfylla. hemma nu efter pärs 30års fest fick tråkgå väldigt tidigt men jag ska packa och dra imorgon.

hoppas hinna återkomma innan resan imorgon

matchdag

vaknade med ett härligt ryck imorse, fattar inte varför jag slutat använda väckarklockan och kör med mobilen som en fjortis. kanske vill jag bara vara lite nytuff. Hur som helst, rycket måste berott på att jag skulle åka spårvagn, något som jag vänjt mig av med under sommaren. Men jag klarade denna prövning också.

Nu står jag här och funderar på dagen ska urarta. Tanken var ju att sitta ute och smaka på ölen innan matchen i det fina vädret men det kommer väl bli på någon sylta i stan. Om man bortser från denna stora missplanering kommer det bli en underbar dag på Ullevi när killarna fixar tre poäng mot reservdanskarna. Någon gång under kvällens tidiga timmar kommer jag bege mig till min gamle marchkamrat Paer som fyllde ljuvliga 30år igår.

Kan dock inte bli så långrandig eftersom jag måste hem och packa min väl använda kläder för annu en resa i kärlekens regi ;-)

Mot 3p!

fredag med jobb

jag och bettan hade en strålande dag i solen på väg till jobbet. Dr är tillbaka, snygg som vanligt,  efter sin semester och vi har redan 12,30 vunnit en back öl..jippie!!
nästa roliga sak var att vi ringde till (o)teknisk support och fick då äran att tala med den gamla, typ 20år, kollegan Suss som inte kunde svara på frågan.

RSS 2.0