Tack för i år!

Vill såhär dom sista skälvande timmarna innan det skrivs 2009 önska alla Er trogna och otrogna läsare, som inte läser varje dag ;-), ett underbart avslut och en strålande början på det nya året.

Hoppas alla hittat kvällens klädesel, annars är det hög tid och högtid att göra det. Dricka och mat är laddat och humöret laddat, ta med extra batteri till festen.

Tack för detta år och på återseende 2009!!!

LOVE TO YOU ALL

/Alex

Alex bokslut 2008, part 1

Nu när det är en massa årskrönikor med olika teman i varenda tv-kanal, känner jag att det är dags för mig att också göra en årskrönika, lämna en rapport över det gågna året.

Minnet är i en del situationer inte helt glasklart men jag gör som vanligt så gott jag kan. Året började på en balkong på Redbergsplatsen, med en flaska fejk-champange dvs en billigt överkommen flaska. Eller jag tror fasen att jag lade lite extra blodspengar på en flaska, hur som helst. Där och då kommer jag ihåg att jag tänkte i mitt fejk-champangerus att "detta ska bli ett speciellt år", föga anade jag hur rätt jag skulle få.
1 mars var jag 30år och en dag och jag hade riggat en fest på Bliss (jäkla tjat om det stället..ingen spons Krycko). Kvällen blev helt fantastisk tack vare alla vänner som kom dit. Hade inte väntat mig att typ 40 personer skulle komma och festa som bara den, fick nästan släpa ut dom sista hårdingarna.

Sedan var det den där dagen i maj då jag och Johan jobbade och jag tyckte det var konstigt att han kollade upp mig på hitta.se. Vad ville han veta om mig som han inte visste.....? Jag pressade honom lite och då kom det fram att han anmält mig till Ensam Mamma Söker. Naturligtvis trodde jag inte honom men han bara skrattade. Efter någon vecka eller två ringde i alla fall någon från ett produktionbolag och undrade om jag fortfarande var intresserad av att vara med och jag fattade inte förrän efter ett tag att det var allvar. Jag tackade iaf artigt nej men han tyckte att jag skulle kolla in tjejen och så kunde han återkomma. Jag trodde inte han skulle ringa igen så jag tänkte inte mycket mer på det.

Men jag kollade Johannas presentationsfilm för jag blev nyfiken på vad det var för tjej "jag" sökt till. Men jag kände verkligen jättemycket att vara med i ett tv-program inte var min grej. Jag såg ett avsnitt av 2007 års program och fick inte någon bra känsla men Mathias lovade att det skulle bli bättre iår.
Jag tog mig ett snack med nära, kära och inte så nära och den övervägande åsikten var "var med och kolla vad som händer, se det som en kul grej är det inte det är det väl bara att hoppa av..". Lätt för dom att säga. Jag lovade att komma upp den 2 Juni. Finns som jag kanske skrivit om tidigare ett väldigt roligt och halvt skräckslaget samtal mellan mig och en vän på vägen upp till Skövde.
Resten av första besöket i Skövde har ju kunnat setts och läsas om.

Hem igen för jobb och en resa med blandat tema, lugn och ro OCH en jäkla massa vandrande. 13juni hoppade jag på tåget till Stockholm och vidare upp till Abisko tillsammans med Pär. Vi hade bestämt tidigt på året att göra något lite ovanligare. Det bestämdes att vi skulle gå kungsleden, 12mil på 10dagar, eller 6 effektiva dagar.

Oj vad långt detta blev, inlägget alltså, får nog köra minst en del 2.

bonus-sekunder

Nu drar det ihop sig till sista dagen på 2008, läste i tidningen att det i år är förskjutet med 1(en) sekund. Pga av jordens rotation måste man kompensera upp den tiden som jordens turbo har tagit ikapp. Så klockan kommer gå från 23.59.59 till 23.59.60 innan den blir 00.00. Kom ihåg att hålla en sekund extra på Champangekorken innan den släpps iväg.

Annars är det den vanliga utrustningen till nyår som gäller, skyddsglasögon, hjälm, öronproppar och regnkläder.

skavsår

Man vaknar på morgonen med skavsår på tummen och träningsvärk i rumpan...vad här hänt. Bowlingens baksida! Jag inledde bowlingen mycket bra, tror 128 poäng. Detta är inte bra för fortsatt spel, mitt ego blir alldeles för stort, för sedan gick det riktigt väldigt mycket utför. Skrapade ihop 303p på 3 serier. Men men, allt handlar om att vinna och kan man inte det får man se till att falla med bowlingklotet högt.
Förutom allt annat roligt vill jag framhålla ett litet tilltag av Eckan, att köpa en lättöl till Erik som inte märkte någon skillnad. Då är man verkligen en riktig ölkännare.

Det blev en ganska sen hemkomst men såååå skönt att inte göra så mycket idag. Har suttit och tittat på lite klassisk längdskidåkning under dagen, blir sugen på att åtminstone få se lite riktig snö någon gång. Nu blir det väl ett väldigt snöande och jag får äta upp att jag ville ha lite snö.

Ikväll ska jag iväg och äta tacos och avnjuta en film

bowlinggrepp

Kom på, med lite distans till det hela, att juldagen är ett j**la dräggslag. På aveny låg det folk och krossat glas, folk var sjörövarfulla och stökiga. Har inte upplevt juldagen som så stökig innan, helt i klass med nyår och midsommar. Den naturliga tanken är; har Alex gått och blivit väldigt vuxen..? Eventuellt är det på det sättet, efter dryga 10 år in the game är det nog inte en helt ovanlig känsla.

Nu ska jag jobba lite till och sedan värma upp mina bowling fingrar och ladda strupen

liten anka

Hemma efter långa 36 timmar. Anka med någon typ av formpressad potatis-kub. Inte mycket, inte jättegott men väl ganska dyrt. Sällsakpet styrde sina glada steg mot Lounge(s), där öl och drinkar avnjöts. Jag var faktiskt lugnast, enligt mig själv, utav mina utgångskamrater. Var oförskämt fräch imorse men tiden hann ikapp mig allteftersom timmarna gick och i slutet på dagen var jag inte så tuff längre. Men nu är jag på banan igen.

Imorgon vankas det hemflytt av Pär, dessvärre ska jag jobba och har lite ont i ryggen, annars hade jag jätte jättegärna hjälpt till.



Såhär rolig såg lilla ankan ut efter den var färdig, mmmm, eller..



Vet inte om varken jag eller Mr T ska vara glada över denna bild men så ser vi ut.


6 månader kvar

Upp och hoppa! Nu har jag sovit lite middag vilket kan behövas ibland och detta var ibland. Juldagen är ju en klassiska utgångsdag, så även för mig. Ska bege mig hem till Tobbe och kolla in hans nya lägenhet och smaka på lite öl när detta är avklarat ska vi vidare till Bliss för att äta lite. Bliss är förövrigt samma ställe som jag celebrerade min 30 årsdag på, mycket trevlig ställe.
Känns som jag sovit bort dagen men kollar jag i backspegeln noterar jag att jag ändå hunnit med en hel del.

Bara ett halvår kvar till midsommar..det går framåt.

God fortsättning

Julafton 2008 är snart över, jag summerar detta som en bra jul med en, inte oväntat, trevlig familj. God mat, bra klappar, roliga rim abd so on. En bra kombination var nya sängkläder och brandvarnare. Perfekt, sova underbart skönt och ändå kunna vakna om någon kastar in en molotowcoctail eller att jag glömmer gröten på spisen.

Som liten julklapp till er bjuder jag på exklusiva hemma-hos-familjen-bilder




Första laddningen mat. Svårt att få plats med allt på en tallrik.



Jag med luva OCH med årets julgris



Lite trött utan luva och med samma gris.


Hoppas ni haft en bra dag med klappar under granen och mat i magen.

Extra God Jul!

God Jul till alla Er som läser!! Hoppas ni får en strålande jul med god mat och goda vänner. Tack för alla hälsningar och lyckönskningar.
Nu ska jag njuta av glögg och mat.

Snart på återhörande!!

//Alex





Jag och Darin, typ..




Efter giget ville Darin ha mer pengar, då gav jag honom denna blick. Sedan var vi vänner

God Start

Trillade in i fällan och slår in lite paket till tv4´s uppesittarkväll. Mini Walgren känns väldigt lillagammal, om jag kommer ihåg måste jag kolla hur han är när han är 20 år. Hade inte förvånat mig om han är som Leif GW Persson.
Har en massa saker att ta hand om men jag orkar ta mig tusan inte med att fixa. Skönt att man alltid kan skjuta det på framtiden.

Alla års julskoj som är lite slitet är :"Där uppe där det är tänt har jag släkt".

God förstart på Julen till alla Er från alla Mig!

i fas

Ligger lite före mitt planerade schema, redan fixat några paket. Så mogondagens handling kommer nog inte bli alltför betungande.

0,1 ton=utopi

Det där julbordet jag var på i torsdags satte verkligen sina spår, mådde dåligt i 2,5 dagar. Men nu har jag ätit upp mig igen. Brukar sätta upp ett mål varje år, över 100kg innan nyår. Har alltid 15-20kg upp men någon gång borde jag lyckas. Men i år missar jag med samma vikt som vanligt.

Har verkligen utnyttjat hela dagen, innförskaffade ett par klappar kl 10. Där jag helt oväntat mötte min ömma moder och vi fick oss ett välbehövligt snack. Har inte träffat henne så mycket sedan i våras. Efter det jobbade jag en dryg heldag och sedan en bättre middag på Mi Casa i vasastan. Så sönt att sätta sig till dukat bord och slippa laga maten och diska tallrikarna. För att fullända dagen hoppas jag på en god natt, detta återstår att se.

We don’t celebrate Sundays anymore

Ska försöka hinna ner och hinna high-fiva:a med kryckan innan han kilar på julledigt, har han varit annat..?, till Västerås. Annars var det mat och öl på stan igår med ett vettig hemgångstid då det vankades jobb idag. Stora planer för nästa vecka/helg då ska det smaskas på med en ordentlig utgång med hemvändare och annat löst folk.

Larz Korvskinnz

Då var Flamsbandskampen över för den här gången i allafall. Inte helt oväntat kom det som alltid kommer, röstningsskandaler hit det gick inte att ringa in och rösta dit. Enligt vad jag läste var det inga problem att ringa men kom man inte fram var man tvungen att ringa igen, det måste ju gällt även för Larz Korvskinnz. Men vad vet jag..

nu börjar det

Nu börjar det kännas att julen lackar, stressade storhandlare och ett julkigt regn faller över stan. Men på julafton är allt glömt och till och med bruna bönor smakar nästan gott. Nu är det bara att komplettera alla inköp.

Kanske lite fegt att komma med en profetia såhär i efterhand men det som händer/hände i rosengård hade jag på känn redan när det var liknande saker på g nere i frankrike. Dessvärre är det så att sånt där sprids som bakterier i luften. Aten hann komma emellan också. Tror nog inte det dröjer alltför länge innan det kommer till övriga städer i sverige. Naturligtvis hoppas jag att jag den här gången har fel.

tackar

Tack för dom flesta av kommentarerna jag fått.
Även ett inlägg från Johanna där hon tog död på spekulationerna kring om hon träffat någon ny.


slutet gott...

Efter ett samtal i tisadgs är sagan Alex-Johanna över. Drygt 6 månader efter att vi träffades första gången har vi gjort vårt tillsammans. Den förblindande första kärleken gick över i lite för mycket vardagsliv allt eftersom tiden gick. Programmet Ensam Mamma Söker var ingen garanti för livslång kärlek men mycket väl en bra möjlighet, man får ge det en chans och se vart det leder. I mitt fall blev det en underbar sommar och en strålande avslutning och början på hösten. Ingenting varar för evigt sägs det och ibland verkar det stämma bättre än andra gånger.

Nu går jag vidare åt mitt håll och fortsätter med mitt liv utanför Enam mamma.., kanske hittar jag också någon med tiden. Jag önskar Johanna och hennes underbara döttrar lycka till i framtiden, och passar även på att lyckönska mig själv.

Jag lär få anledning att återkomma i ämnet.

Ps. julbordet gick bra även om jag inte höll mig till planen.. .ds

ett test

Idag kommer jag sätta mig själv på lite prov, ska inte falla in i julborsdsfällan och dricka en massa öl. Tänkte äta mig ordentligt mätt snacka lite och sedan, snyggt och prydligt, åka hem och lägga mig. Det är annars väldigt lätt att hänga på dom andra hästarna. Alltid kul att testa sig själv i lite olika situationer.
Ska kanske göra fler tester på mig själv framöver.

bort med lampan från listan

Nu har jag ställt in min önskan om en ljuslampa, efter tips från läsare och efter att gjort lite egen research kom jag fram till att jag lika gärna kan spela in fågelkvitter på mobilen och tända min lågenergilampa. Smart!

Sverige är bra litet ibland, idag är jag i Borås och när jag är inne i tre butiken kommer Sofia in. Hon bor ju fasen i Stockholm! Vi skulle träffats i Gbg i lördags men vi gick om varandra och nu träffas vi i borås av alla städer.

OBS OBS OBS OBS OBS OBS! Vi är vänner, hon var nere med sin pojkvän. Inga frågor på det.

fågelkvitter

Igår zappade jag över till äntligen hemma på 4:an, det var något om inredning med temat lampor/ljus. Där visades en häftig lampa som fungerade som väckarklocka. Den börjar lysa svagt för att sedan öka i styrka, tills hela rummet lyses upp för att som sista moment börja köra fågelkvitter. Låter som ett underbart sätt att vakna på, jag hatar vanliga väckarklockor så dettta tror jag kommer göra att jag kommer längta till jag får gå upp.
Det blev min första julklappsönskning för iår, hoppas jag kommer på något mer.

Glädje

Jippie, julen är räddad! Jag skrapade mina fyra lotter helt frenetiskt, så intensiv och koncentrerat att jag missade nedre raden på alla lotterna. Tyckte det var lite snålt tilltaget med chanser när man bara fick 3*3 chanser per lott. Men jag vann redan på den första så jag hoppade över att skrapa resten..nu spelade det ingen roll att jag gjorde det eftersom jag vann redan på första lottens 9chanser. 50kr kan tyckas vara en försummbar summa men den ger mig 2 nya lotter. Kanske ligger min ekonomiska välgång i någon låda på Ica Maxi.



Tack för era "det-blir-snart-bättre-önskningar"! Ibland är det upp och ibland ner, utan någon direkt orsak. På onsdag ska jag till min gamle vän och föredetta vapendragare Dockan. Torsdag är det ett hett eftertraktat julbord med jobbet. Lördag den traditionstyngda julshoppingen. Kan komma att vara helt slutkörd på söndag men jag har medicinen, panodil och resorb.

jaja, tomt

Kanske att inläggen inte kommer lika frekvent nu som då. Har väl tömt allt av intresse, sedan gäller det att ha tid även om det inte tar många minuter att knåpa ihop några meningar. Men julen håller på att slå in dörren och jag håller emot, sånt tar också på krafterna. As we speak är jag ganska slutkörd i huvudet (där får Cinna en på volley).
Känns att det var fredag förmiddag för 5minuter sedan, helgen har rusat fram.
Ska under veckan försöka sätta upp något som minner om julen, för nu ser det ut som det lika gärna kunde varit midsommar.

borde vara del tre

Hela Sjötorp-historien var väldigt mycket "svensk-sommar-idyll", med lite sol och bad. Tror kanske att det bara var jag av killarna som badade men ni fattar. Här började jag verkligen känna av att det fanns något lite mer konkret mellan mig och Johanna.
Vill minnas att det i den här vevan som vi bytte nummer under en väldigt snabb och ganska diskret manöver. När dagarna i Sjötorp var över åkte vi alla tillbaka till Skövde för en ny hemåkning för en av oss. Den där gången var det den mycket sympatiske dalmasen Niclas som fick lämna gänget. Kvar var då Andreas, Jonny och jag, vi hade ju funnit varandra redan första dagen i början av juni. Nu en och en halv månad senare var det bara vi kvar, lite som vi hade förutspått och hoppats på.
Ytterligare några dagar senare var det dags för Johanna att hälsa på hemma hos oss. Hon började sin resa med att besöka Jonny i skåne gagen efter var hon hos Andreas för att avsluta sin resa hos mig. Jag gick hemma och var smånervös och som vanligt drog det ut på tiden. Dom ringde från produtionen och undrade om jag kunde ta med några kompisar som kunde dyka upp lite halvspontant på vår middag. Jag engagerade ett par tre stycken.
När Johnna väl dök upp var tiden redan ganska knapp till det bokade bordet, så vi kollade lite snabbt hemma innan vi drog till Saltholmen för att bada. Känns som jag skrivit om detta innan, om jag gjort det kan ni sluta läsa eller ångra att ni började läsa eftersom jag eventuellt redan berättat detta.

Hur som helst så var det bråttom hela tiden och vi skyndade oss efter badet till det väntande bordet. Vid det här laget var vi så försenade att det inte fanns utrymme för några kompisar, fick hastigt kasta om planerna för killarna.
Vi åt dagens fångst med musslor som förrätt. Teamet var trötta och packade ihop så fort det gick för att åka hem och sova. Vi fortsatte ut i natten och drack några öl någonstans på Linnégatan....sedan var det en ny dag.

Tidiga julklappar

Idag började dom komma, dom tidiga julklapparna. Johan min lille arbetskompis köpte detta fina örngott till mig. Han tycker jag är så gammal att jag inte är som en pappa för honom utan till och med som en gammal skön farfar.Har nästan aldrig varit så sugen som nu på att bädda rent




Nästa fina julklapp var från Mackan, fyra trisslotter. Kan inte tänka mig att det inte skulle vara vinst på alla fyra. Kanke 4*25000*25, hade smakat mumma.

Tobbe "Ronja" "Mowgli" Junkovich, gör imorgon sin sista dag i boutiqen. Redan saknad, såhär mysigt hade vi det förra fredagen. Kladdkaka och Champange!



Tveksamt vad helgen har med sig för spännande aktiviteter, om detta ber jag få återkomma.

deklaration

Nu har jag tagit mig vatten över huvudet igen. Sitter med i styrelsen i min bostadsrättsförening och för första gången på länge fått ett uppdrag. Ska göra en energideklaration innan 31/12, kom på detta igår kväll och fick panik-städa skrivbordet för att hitta lapparna. Nu har jag med mig all info och hoppas kunna göra detta idag.

Lite musiktips ...

Lite musiktips i dessa juletider har efterfrågats, tänkte knåpa ihop några. Detta är bara min egen musiksmak men om det är någon som är lik mig kan det vara bra ideér.

Monster Magnet: Powertrip. Riktigt bra tung powerrock.
The Hellacopters: By the grace of God. Kärleksbandet, köp vilket som helst av dessa gossar.
Dr Dre: The Chronic. Gamla skolans hip hop.
Ulf Lundell: I ett vinterland, Club Zebra. Vinterland är även en mysig julskiva som räcker fram till våren. Zebra håller alltid.
Dimmu Borgir: In sorte diaboli. Symfony dödsmetal, faktiskt lite skön julfeeling över den. Släck ner hemma och njut.
Helloween: The Bets, The Rest, The Rare. Sista låten Keeper of the seven..13min njutning
Pantera: Vulgar Display of Power. Tungt, argt och alldeles alldeles underbart
Christian Kjellvander: Introducing... 2003. För hemmakvällen

Så, några tips, fler kommer.

onsdag 2veckor kvar

Jag blir inte klok på mitt sömnbehov, spelar ingen roll om jag sover 5 eller 10 timmar lika trött vilket som. Fast jag ska nog vara glad att det inte är tvärtom, att inte kunna sova. Det måste vara en otrolig plåga.
Har buffé-ätit idag med Henriksson och Tobbe, mycket gott och jag fick den mindre sköna blodsocker rushen efter. Sen var jag inne i stan och fick inte en enda julklapp köpt, förutom till mig själv. Ett helt nytt träningskit som jag hoppas kunna använda snarast.
Har även druckit två (2) öl med en gammal klasskamrat på Victoria, borde inte känna av det imorgon.

Roligaste tidningsartikeln idag var att gais fått en ny tänare som är ajk:are och har en tatuering på det märket på armen. Låter lovande...eller inte.

slug orm

Imorgon kommer jag bege mig ut på stan som en vanlig man och leta julklappar. Ska smyga mig på presenterna som en slug orm. Studera länge och väl för att sedan dyka mot betet med öppen plånbok.
Ska träffa gamle Hunkriksson över en lunch i något obskyrt industriområde, därefter in mot stadens puls.
Inofficiellt är det klart med julshoppingen 20/12, ingen är meddelad men vi räknar med full styrka exklusive Sthlm-Glenn. Han har helt fattat grejjen, tillverka barnet i huvudstaden men föda i Fotbollenshuvudstad.

Tack för tipsen, ska vidarebefodra till berörd part.

Om allt går enligt planerna har jag ett bra upplägg inför nästa inlägg, men det hänger inte på mig.

julklappstankar

Pratade med mamma förut och den oundvikliga frågan kom från henne; vad önskar du dig i julklapp? Oops 16 dagar, jaja 15dagar då,  kvar till julafton och jag har inte en aning om vad jag ska önska mig eller köpa till dom andra i klanen. Förra året vill jag minnas att jag kom på den fina idén att alla sade till mamma vad dom önskade sig och hon delegerade ut. Då slapp vi problemet  med att köpa samma present.

Nu ska jag då komma på vad jag önskar mig av tomten. Har dock inte ätit min gröt varje dag, men det vet ju inte han om han inte läser detta. Ska fundera under dagen och är tacksam för tips.

mer gnäll

Många som läser bloggen kanske tror att jag är en gnällgubbe, må så vara isåfall. Bryr mig inte jättemycket för jag skriver om saker jag inte gillar och ibland sånt jag gillar. Ni kan använda uteslutningsmetoden, det jag inte skriver om gillar jag. På ett ungefär, eller så gör jag det bara väldigt enkelt för mig. Lättare att dissa än hissa.

Så, surgubben fortsätter. Idag var jag och Jimmy på Condeco vid kompasen. Jättebra att allt dom gör är rättvisemärkt MEN i övrigt finns det inget som är särsklt rättvist. När vi kom var det 3pers före oss i kön och det tog nästan 10 min att beställa en kaffe, alla bord var fyllda. Inte med folk utan med lämningar efter folk, koppar, tallrikar och servetter överallt. Vi dukade undan ett bord och satte oss bredvid en hög med disk. Vi satt och delade livets goda och dåliga ting under 1.5h, precis när vi är klara kommer en kille och börjar småplocka.
Jaja, dom hade säkert jättemycket att göra och var väl underbemannade. Fast det konstiga är att jag inte såg att dom hade så mycket att göra eller att dom skulle vara få.

Det är mer städat hemma hos mig när det är som värst än det var på Condeco. Nog om detta.

dansbandskille..NOT

När jag var 20 år var jag nästan säker på att jag skulle vara en dansbandskille. Inte hoppades eller egentligen trodde det mer att det inte skulle förvåna mig. Vet inte om det sade mest om, min uppfattning om 30åringar eller om min dåliga självinsikt. Såhär 10 år senare var det dags för det ultimata testet, Dansbandskampen!
Har bara zappat över någon gång samma med tidningarna, bara skummat lite. Kändes ändå som jag hade lite på fötterna.

Ner i soffan med ett Dansbandskampen-hardcorefans, öppna sinnen som öppnats lite mer av några glas vin. Den dåliga känslan infinner sig direkt, halvpopulära låtar ska framföras i dansbandstappning. Ja, vad säger man, det klingar illa redan innan sången kommit igång och sångaren börjat med sitt inställsamma varggrin.
Jag verkligen försökte men kunde inte hitta något bra med varken programmet eller banden. Vet att det är lite på skämt detta program, eller hoppas i allafall. Men när en typisk chips-och-läsk-tjockis kliver in med figursydd dräkt i glansigt material blir det för mycket, inga mer chips för mig. Hoppas han också kommer till insikt innan det är kört.

Hur mycket juryn än försöker är det samma två band vecka efter vecka som går vidare. Anna i juryn testar att jämföra alla band och låtar med olika bilar men jag kommer inte ifrån att det känns så väldigt manusbundet. Dansbands-nestorn i mitten verkar inte speciellt svårflörtad, det mesta är toppen.
Har väldigt svårt att tänka mig att jag kommer se detta igen.

Folkets röst kan aldrig vara fel men jag misstänker att många röstar efter vad "alla andra" röstar på och på dom det skrivs om mest i tidningen. Ska be att få återkomma i ett liknande ämne snart.

För att summera; jag kan inte på överskådliga framtid se att jag kommer bli en dansbandskille. Skönt att se att man kan sia fel även när man är 20.

Leo

En liten kompis som heter Leo kommer ner från Oslo och ska bo hos mig över helgen. Synd för honom att jag inte städat på bra länge, sedan tv var och hälsade på senast ;)
Jag har inte träffat den lille rackarn på riktigt länge, senast var väl för två år sedan. Tyvärr kommer jag inte träffa honom många minuter eftersom jag har annat för mig. Får väl göra lite frukost åt honom som kompensation.

Roliga bilder i dagens Klick! Har fått en hel del pikar för att jag färgade ögonfransarna men det är sådant som man får bjuda på.

Nu ska jag smyga ner och tvätta alla kläder jag kan hitta.

tvätt

Imorse insåg jag att alla kalsonger, strumpor och tröjor börjar ta slut, dvs jag får börja plocka från andrasorteringen. Tog en rövare och sprang ner och tittade i tvättstugan om det var så att det fanns en tidig lördagstid, inte oväntat fanns det ingenting. Kanske inte oväntat med den framförhållningen.
Tror det var i våras som jag senast bokade en tvättid, brukar tvätta på kvällen/natten när man inte får tvätta men det är garanterat ledigt. Känns lite lagom busigt att tvätta och hänga upp kläderna för att sedan hämta upp dom på morgonen innan första tvättid bärjar.
Ringde precis Jonny för att stämma av läget inför kvällen men han tryckte upptaget, antingen är han vansinnig på mig eller, mer troligt, så pratade han i telefon, mer troligt.

Mr O

Haha, hej Sara! Jag har kanske inte berättat det men vårat julbord som skulle gå av stapeln på fredag har blivit cancelerat. Vår finansiär Mr O var tvungen att dra till Genevé på styrelsemöte så vi ska ta det en annan gång. Kanske inte julbord då men något annat.
Vi sitter i förhandlingar om hur vi ska göra nu. Jonny kommer upp ändå och Andreas är sugen på en afton i dansskornas tecken. Men jag är lite kluven, speciellt som jag mår idag.

Tillslut blev ...

Det blev Joe Farellis som fick stå för gårdagens bjud-middag med jobbet. Mycket bra mat och killarna runt bordet var ganska trevliga också. Men jag är så otroligt trött och dagen till ära har vi delux öppet till 22,00, alltså jobba från 10-22 en sån här dag. Det som är bra är att det inte är så många timmar kvar och att det är fredag imorgon OCH att jag ska ha en normal helg dvs vara ledig både lördag och söndag, hoppas kunna hitta på något kul


totaly fakeover

Nu har jag stylat upp mig lite. Eftersom jag trodde jag skulle hinna hem innan middagen, men inte hann, blev jag tvungen att fixa lite riktiga kläder. Totaly makeover.
Tänkte försöka vara lite "bloggig" och visa något av mina inköp här. Ideérna om vart vi ska går heta men vad jag vet är inget klappat och klart.

/Köttfärs och Champange

morgon trubbel

Försökte vara duktig imorse och gå upp tidigt men det blev som det brukar, det sprack. Jag snoozade i 45minuter innan jag stängde av för att vakna 10 min innan jag skulle åka.
Skärpning på detta!

Ikväll ska vi på jobbet ut och äta lite smaskigt, dock inget julbord. Ska bli väldigt kul.

lite låttips

Här kommer ett sent låttips från mig till er. Ett sjukt bra band från lilla sverige.

http://www.youtube.com/watch?v=NvmmBNKk5GM

Jaja, ett till. En i min menig ganska svag metallica-låt som här blir helt annorlunda och riktigt bra bra i Limp Bizkit-tappning

http://www.youtube.com/watch?v=Q2F5piurv-0

Rå vitlök , rå citron...

Hemma igen efter en lång helg, den här gången löpte tågresan på utan några försvunna platser. Lyckades faktiskt att somna en sväng. Det känns alltid bättre att somna när man ska till en endstation än när man ska hoppa av någonstans på vägen.
Börjar vänja mig vid den nya hårfärgen. Här helt glömt att tacka Nilla för racerklippningen hon gjorde på mig. Jättebra och så fort att jag inte vågade blinka.

Trodde jag skulle vara oövervinnerlig mot förkylning men nu har jag trillat dit. Det började som en rinnig näsborre men nu är hela näsan ockuperad. Vitlök och min egna lilla huskur som har funkat tidigare.Rå vitlök , rå citron, gullök med kaviar upplagt på ett knäckebröd. Det dödar allt och alla även magen, inte han i programmet.

Hittade ett gäng biobiljetter som går ut 31/12-08, ajaj inte mycket tid att vifta på. Jag som aldrig går på bio, kanske en film var 5:e år om man slår ut det på min totala livstid. Hoppas det kommer massor av filmer jag vill se till julen och att jag har tid att springa iväg.

en snabbis

Ledig en regnig måndag. Många hatar måndagar, jag tycker dock att denna dag fått oförtjänt dåligt rykte. Men det kanske blir så när man jobbar helger, att måndagen inte får samma innebörd för mig som för dom som är lediga varje helg.
Nu sak jag kolla runt lite här, finns lite saker att ta tag i.

Q&A igen

Tack så mycket för alla fina kommentarer! Jag är också väldigt nöjd med resultatet..
Fanns några frågor som jag har bra svar på.
Hur lång är jag? Den frågan är lätt, 190cm eller om ni vill ha det i meter 1.90 ;-)
Färgen på håret i frisörtermer? Johannas recept är följande: OBS! Rena grekiskan.. 50gram 4A + 5g 5Rm + 5g IBM "blått". 3% väteperoxid. Färgen är från Joico. Chokladigt sa frisörskan och absolut inget guld. En fin blandning blev det kan jag lova. Hoppas någon blev klokare av detta hopkok.
Om färgen på fransarna försvinner? Det brukar sitta i några veckor åtminstone.
Har två bröder men ingen av dom heter Philip, inte ens i mellannamn.

RSS 2.0