back on track

ett jäkla hoppande hit och dit. Kom hem igår, kastade i mig lite mat och på med matchtröjan och vagnen till valand. Varmt som bara den, jag har under sommaren ännu inte funnit en lagom temp..dålig på att anpassa sig kanske. Hur som, ner till gamla harrys och jävlar vilken glädje hela MHK med familjer. Den nyförlovade Tallroth stod och smuttade på en öl ingen vanlig syn nu för tiden.. annat var det förr. Alltid redo för fest spelade ingen roll vad det var för veckodag. Jätteroligt att se så många kompisar innan och under matchen, har ju inte kunnat vara på aå många matcher som jag önskat under sommaren.

På lördag är det MFF som kommer på besök och dom ska åka hem väldigt besvikna efter 90min på Ullevi. J-boy har planerat att ta sig upp från skåne för att se på festen, mycket glädjande! Efter matchen ska jag åka ut till Pär som har ett 30års partaj. Har på omväger blivit varse att det är jag som ska fixa present till honom, hm.

I´ll be back

virgin

åhhhhhhhhhhhhh, årets första dopp i saltvatten och datumet skrivs till 26/7. Var "tvungen" att ställa in dagens träning, så att jag skulle hinna innan värsta rushen. halvvägs kom jag på att jag glömt badbyxorna, bara att vända Bettan och hämta dom sedan raka vägen till saltholmen. Mina nya Fred Perry skor skaver löjligt mycket på ena lilltån, så den korta promenaden från parkeringen till klipporna var rena pinan. Väl framme hittade jag en bra plats för ensam besökare. Enda nackdelen, som också var en stor nackdel, var alla strids-nyckelpigor. Dom kom hela tiden och jag fick en fyskisk känsla av att dom bets.
Det tenderar att se lite retarderat ut att en lördag åka och bad ensam men eftersom det var självalt och alla andra låg där med en massa halvpolare brydde jag mig inte nämnvärt. Två smaskiga bad hann jag med. Man är ju inte gammal för inte, evolutionen har tagit mig vidare pga min vishet. Jag slutade sola när jag och solen var på topp. Hemma mötte jag upp Jompa för en äcklig pizza, jag lovar mig själva alltid att det ska var sista gången men eftersom det ligger närmast blir det lätt så... jompa var mig behjälplig vid det så kallade pimpandet av min lägenhet. nu är vi halvklar och jag ska iväg och lyssna på lite NWOBHM på Ullevi.

Blåvitt vann idag mot Gefle på bortaplan med 0-1, segerskytt Robin Söder 17år!!!!! Mot Guld i år också!!!

Tinnitus.se

:-)

idag är jag glad gubbe. underbart väder, trots att jag står inomhus när jag egentligen borde legat på ngn strand och boostat mitt pigment. trots att jag misskött mig på jobbet kom lönen och det var rea på Pondus och jag införskaffade mig lite sköna kläder. Bla ett par vita läckra Fred Perry skor i strl 44, ngr tröjor och ngn form av jacka.

Har satt nytt rekord i onyttigheter den här veckan. I tis McD, ons Max Slim-mål med morötter, tor samma Max-mål+en babbe-rulle OCH idag kom den 3:e Slim-målet med morötter på lika många dagar... skål vad bra gjort. Nu blir det bark och vatten i tre dagar.

Nu är det ledighet som gäller ett par dagar blir nog  en Maiden konsert imorgon. på med en gammal konsert t-shirt från -87 så kör vi

9-0 (5-0)

då missade man yttrligare en match med blåvitt, snart är jag utesluten ur MHK..får ta igen i höst. kan inte nog nämna kanske en av dom bästa killarna jag känner Mr 1000%, var bara tvungen att få med honom.

känner oxå att jag saknar mina vapenbröder J-boy och kryckan, men det verkar som vi ses igen. J-boy har lagt ut en liten brasklapp om att han kommer ner 2/8 för att kolla IFK-MFF, det är en lördag..say no more. J-boy som förövrigt hade sin första bortamatch i malmö..

imorgon verkar det bli ett besök på IKEA, har knappt varit där sedan jag flyttade hemifrån 1999. min lilla "dotter" fyller 3år imorgon. Alex ska komma ihåg att köpa ngt fint till dig och din syster.

veckans program kan bli intressant. jobba, IKEA, eventuellt montera, kalas, ledig, träffa Eckan, träna, kanske ngt annat, barnkalas, Iron Maiden, städa, bada...kanske kommer på ngt mer.


om gud finns, varför hjälper han mig inte

jag hänger mig snart i dammsugarslangen!! nu har jag styrt upp så att världens bästa kille Marcus "1000%" ska jobba för mig när jag klantat mig och inte tagit semester men problemen slutar inte grina mig i ansiktet. Gurkan har hoppat av och nu sitter vi/jag utan bil upp till Nynäshamn, båten går 10,40 imorgon. jag har lovat skjuts åt Långhårs-Simon men bilen kommer inte att rulla. får plocka fram Bettan. kommer aldrig komma upp dit..

hjälp!! ngn som har en helikopter stående och kan flyga upp..?

en del saknar man mer än andra..

hemma igen igen

svårt att hålla ett konstant flöde på inläggen som synes men jag gör mitt bästa för att stilla allas begär. Svenne-semester-sjukan har drabbat mig, för mycket alkohol på ledigheten. känner mig helt slutkörd, har svårt att tänka mig att det skulle bero på åldern.
nu är jag tillbaka i hemmet, ska bli skönt att sova i egen säng i brist på ngn annans. en sak avbockad på årets agenda, jag har badat!! skönt att kunna visa upp att vinterns uteblivna träning inte lönat sig. sött och kallt var det iaf.

lyckats med bedriften att fucka upp min länge framemotsedda gotlandresa med Bergslslagshunkarna. missade att fixa semester med Mr 166%. känns bra surt eftersom det inte bara kommer drabba mig. Göteborgsveckan är ju bra mycket fränare än stockholmsveckan, mer fisk och renat än rosa bubbel. ibland är jag så snurrig att jag glömmer allt.

over an out, är snart på banan igen

just det, vem är [email protected]?? inte den som skickade sms:et iaf, men det var kul.

...;-)

för att kunna bli dumpad måste man väl bry sig..??

för övrigt sjukt bakfull efter en stenhård fredag... coming up

sms

kan inte låta bli att bjuda på det här sms:et jag fick häromdagen "Ok. Då kanske det e läge o säga att ja träffat en kille. Ja kommer inte vilja ses igen. Lycka till med allt alex! Tea hälsar :-) "
kort kommentar: Lilla snäckan, det var inte jag som åkte 16mil enkel väg två gånger med en hund för att träffas. jag gråter inte över spilld mjölk, bara odrucken.

skevt färgval

vet inte hur många som tänkt på valet av färg som jag haft på bloggen..ni som gjort det hoppas ni glömt och ni som inte sett det glöm det.
då börjar det dra ihop sig, jag lämnar ännu en gång min stad för att åka "bort", får se hur länge, har inte bokat ngn returesa. Hoppas ingen annan heller gjort det.
Igår kom anledningen till att jag inte gillar att hänga på Liseberg, hade jag åkt skiten hade den garanterat rammlat ner, man får försöka att välja sina tillfällen att kasta in handduken. Inte dax för Alex ännu. lyckan för dagen är att ta sig an tre-stegs-processen för att få vita skor rena, har kommit 2/3 in i det..tvättning av sula och ovansida är avklarade, snären och torkning är kvar.

Jag som hade hoppats på träning med Jr idag, men utan honom som hare är jag snart ett vrak, djupt ner. Badsässong 2008 verkar gå i stöpet men eftersom jag fått röda utslag på ena överarmen gör jag nog bäst att fortsätta men långärmat. ändå sjukt vältränad för att vara 30,5.. eller som Snake sa "Alex, har du ngn gång sett en såhär vältränad 34åring??" det hade jag inte då men jag hoppas ha gjort det om 3,5år.

Jimpo ringde från Yngwie konserten..lite avundsjuk är jag allt Jimbo. Packningsångest!!

dubbel glädje

blåvitt vann första kvalmatchen med 5jävla - 0 OCH Råttorna förlorade mot HIF med 2-1 med ett bortdömt mål som dom inte kunde hålla tillbaka lipen efter! så jäkla kul att se Piss Nisse och Jätteidioten Norling sitta och snacka om att dom alltid har otur och hela världen är emot dom. Stor i seger och stor i förlust är inget som dom lär ut på råttsunda, måste bara skratta en gång till..hahahahhaha!

återkommer!

permis

fan vad segt att stå på Flybridge och spana ut över lyx cafét Eat.. allum dödens väntrum. så jävla sur över att Eurosport försvann från gratiskanalerna. Tv4sportExpressenSugKuk är ingen hit.

Linda B

ja du Jr, har oxå hört dom ryktena. inget förvånar mig. varför skulle inte gullspångsbruden slicka i sig colambianskt, när även J Ulrich gjorde det. lite långsökt tankegång kanske.

orten gullspång får mig förövrigt att må illa när jag tänker på att Olof Mellberg är därifrån.

idag spelar Blåvitt första kvalmatchen till Champions League...hoppas det unga laget kan fixa detta

rubriker ska fånga läsarens intresse

då har man kommit halvvägs in i alkis-sommaren, öl med Nisse Nilsson och hans gäng. "räddningen" kom när Sälen och hans bättre hälft dök upp ;-) Sälen är den invandrade smålänningen som säger sig hålla på Blåvitt...vete fan hur det ligger till.
Efter att min norska städerska städat upp hos mig kunde jag äta frukost på mitt eget köksbord för första gången på minst ett halvår.
Fan vad schtekigt att ta Bettan till hemköp och köpa köttfärs som sedan tillagades med omsorg och avnjöts med pasta. På grund av pressat schema får Yngwie J Malmsteens mycket intressanta spelning stå tillbaka till förmån för för för, ja vete fan. Pettersonskan tycker såklart att jag är en banger eftersom jag skyltatv med mitt intresse under en längre tid... dont hate the player, hate the game Jimpa!
Linda Bengtzing duade tydligen Kronprinsessan Victoria igår, gräv ner henne till axlarna och stena henne.

måndags morgon

livet är hårt även för mig, ibland. idag kom veckans första försovning. inga problem detta löser jag, inga problem.. Bettan stod och väntade på att få sig en åktur oh boy att hon fick! som ett ADHD på E! har ätit ett mycket komplett Slim-mål på Max ihop med Nisse Nilsson.

hemma igen

äntligen hemma i min raffiga lägenhet igen, ska bli gott att sova i egen säng, eller sova i egen säd, som vi säger som ofta sover på hotell..
lördagens första höjdpunkt var när Blåvitt tryckte till Aporna från Stockholm med 1-2 i slutminuterna. aldrig sitter ett mål så gott som mot ngt av Hufvudstadens överspända lag. att en 17åring gör det är ju inte dåligt. Orka.

den nya veckan har inte ens börjat men jag har den redan fullproppad med åtaganden. ngr exempel är att jobba mån, tis och ons. där emellan ska jag hinna göra köttfärsås minst en gång, tvätta mina stackars kläder. träna med Jr. Köra ngr mil med Bettan. städa behöver jag inte göra, har hyrt in en norska som städar, blir lite dyrare än en polska men känns inte lika ludermässigt..
Mitt sug efter familjen Jompa var så stort att jag inte ens lämnade av väskorna hemma innan jag stack upp och vi åkte och meckade loss ngr pizzor som var färdigskurna, så går det när man är stammis, hade varit bättre att vara stammis på gymmet eller i löparspåret...men det kommer som flickan sa.

oops, andra höjdpunkten i lördags var utgången som Koordinator Kryckan fixade på Lounge. var ute med mitt nya häng J-boy och Krycksson. vi blev ganska glada i våra Tyrolerhattar, jag tillräckligt för att dansa mig drängsvettig till ungdomsmusik.
släng gärna in kommentarer, gott att få ngt tillbaka. kanske ska man ha ngn bild på sidan, har nog en som skulle passa..

nu ska det sovas

summering

japp! vilken j*vla lördag, jobbade och åkte direkt till nivå för att träffa upp min nyfunne vän Kryckan. när vi sitter där i goda ro dyker han upp som en gubbe i lådan, Olle. den mannen gick inte av för hackor, förutom att han höll på Hyrgryte, han var där med sin madame. vi passade deras platser medands dom var på toa, som tack för hjälpen fick vi öl och shots... ska börja passa folks pissestolar.
Redan där och då satte Olle standarden för kvällen, shots och öl. ett gäng ungpumor umgicks med oss..tror dom imponerades av min fylla och små ögon.. kan ev ha spytt på vägen hem.

i sön vaknades det med ordentlig sk blykeps, har gjort så ngr gånger genom åren men nu kan jag receptet för en snabb återkomst till livet..fråga mig så berättar jag.
Gurkan och jag var på Bitter och käkade min favvorätt, buffé. den här gången vann dom, eftersom jag hade nedsatt matintagskapacitet. Jompa kom över och kollade när jag packade.
Resa till Skövde med lokaltåg i klass två (2), säger som doktorn: "vet dom inte vem jag är???". minns inget mer av söndagen. måndag var jag ute och försökte springa vilse men efter 45min var jag tillbaka välbehållen. sen är det stora delar censur. men det känns som jag är tillbaka på dagis efter 24år, fan dom är på oss HELA tiden. gränsar till rockstjärna. gör bara ngt när dom säger till, maten fixas och man behöver inte ens ha med sig egen handuk. Ibland är livet undrbart!

glömde hälsa till lill Anna, men efter påtryckningar gör jag det nu. wait and bleed baby, vi gifter oss på måndag. OK??

PS. JonnyBoy på trean sket i matchen igår trots lån av mitt årskort. Jävla smålänning!! ds

yes, no, neeej

kolla bibbi lever igen. snart drar jag iväg på min lilla semestertripp till Skövde. om någon saknar mig kan man kolla min livs-status här.

Börjar känna mig ngt nervös och börjar undra vad vesslan dragit in mig i. Frågan är om jag kommar tjäna ngt på det här ävenyret, absolut inte ekonomiskt iaf.

Min lilla sidekick Dr Ronja ringer mig från sthlmskärgård där han är iväg och schteker på en sleten finlandsbåt..not hot

Grämer mig lite att jag missar ngr fräcka Blåvittmatcher under min bortvaro, men som min stand-in kommer Johnny Sälen ta över min plats bland dom andra bösen i klacken. Hoppas du kan fylla min plats J-boy.

Jag gör ett avskedstal till Er:

Jompa och resten av min andra familj, kommer sakna Er! Brorsor från andra morsor, Orbis-boysen, hoppas ni inte slipar bort gaddningarna efter mitt framträdande. Lill-Jeppe hoppas vi kan trycka in lite träning snart, känns som magen hänger...på mig oxå. MHK som jag inte kommer kunna gå på matcher med på hela sommaren, vi tar igen det i höst. Gurkan vi drar och bränner i Visby under Göteborgsveckan. Dockan köket brinner fan upp snart..måste fixa..hjälp mig. Nisse Nilsson...Bibbi finns hos dig. Mamma, pappa, rick, jojjo med familj, krille med familj hoppas ni inte kommer skämmas alltför mycket.
Mina pojkar på 3:an uppe på gräddhyllan i Mulla tack för supporten!

.........................verkar som jag ska vara borta ett år eller för alltid....men icke.


RSS 2.0