tackar

Tack för dom flesta av kommentarerna jag fått.
Även ett inlägg från Johanna där hon tog död på spekulationerna kring om hon träffat någon ny.


Kommentarer
Postat av: Ellebelle

Jag vill bara önska trevlig helg! Må gott!

2008-12-19 @ 18:21:03
Postat av: Stefan

Japp den som skrev detta har nog bara läst löpsedeln på AFTONBLADET det kan bli så om man inte läser hela artikeln lätt för misstolkningar då media skriver så som säljknep det är dom bra på!!!



Ha en bra kväll Alex och må gött!!!

2008-12-19 @ 19:26:49
Postat av: Kerstin, 57 år

Du en ängel i min värld..du är så underbar. Jag är glad att du har blivit singel och kan ut och jaga igen. Puss Kerstin i Haparanda <3

2008-12-19 @ 21:17:12
Postat av: Babsan

Ja du Stefan... du är ett geni som kommit på detta med media...



Du verkar lika intelligent som alla andra på Alex och Johannas blogg...



Hur gammal är du... är du också en fjortis??



Nu är sagan slut ser du... men du kan ju alltid försöka få in en stöt på J för hon verkar inte svårflörtad när det gäller män inte. Hon jämförde ju sig med Lill-Babs under inspelningen... och vad innebar det?

Antagligen rätt många män som gått in och ut i hennes liv.. hon är kär i kärleken och den första stormande passionen, sen ger hon upp...



Eller vad tror ni andra?



Hej svejs

2008-12-19 @ 22:38:00
Postat av: god

ledsen att behöva skriva det alex men visst får man en lite "bad feeling"... j var ju med i tvprogrammet för att träffa en käraste.. förhoppningsvis... inte för att bli känd. men man undrar ju vilket hon vårdat ömmast.. efter alla repotage överallt... underklädesrepotage etc etc. jag vet att du stöttar henne i det hon gör... men jag blir i alla fall inte klok på det.

2008-12-19 @ 23:04:02
Postat av: Willys

Ja precis . de kom väl lite konstig ordning .. ja kan förklara,, så här e det... man ser johannas rubrik skilda vägar läser i genom det. sen går man ner i affären o ska köpa lunch då står det i klick Johanna träffar ngn yngre kille... bla bla då kan de ju bli så att man tror annat. men de e inget illa menat, men Johanna e soppas klok så hon förstår säkert att vi missat detta lite...

2008-12-19 @ 23:53:42
Postat av: Syster linnea

Efter att ha läst kommentarer både här och hos Johannas blogg så måste jag lägga in en kommentar..

Johanna är den mest beundrandsvärda mamma man kan träffa på! Hon har alltid funnits där för mig och övriga familjen så att bara sitta o se på när okända kan skriva sådana puckade kommentarer rent ut sagt så blir jag förbannad..

Det här med Alex och Johanna borde väl ändå inte kunna vara så svårt att förstå? Ibland finns inte känslorna där helt enkelt.. Jag beundrar johanna att hon ändå har försökt flera gånger under denna "underliga" tid.. Hon är en utav de oerhört starka personer som jag ser upp till!

Och till er som tycker att johanna är en använd 2barnsmorsa; lycka till med era patetiska liv! :)

2008-12-20 @ 03:32:21
Postat av: Marie

Håller med...stå på er o jag önskar er båda allt gott..kram!!!

2008-12-20 @ 10:08:58
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Fia-Mia

Alex, det blev en "fairytale gone bad" till slut. Det var verkligen tråkigt att höra, jag tycker som så många andra att ni var ett fint par men känns det inte rätt så är det ju så. Hoppas johanna hittar sin toastmaster man som gillar att ta en sväng om till ett schyst dansband. Du,Alex, kommer med all säkerhet hitta en tjej som är mer lik dig.



God Jul önskar jag dig!

2008-12-20 @ 11:04:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0