totaly fakeover

Nu har jag stylat upp mig lite. Eftersom jag trodde jag skulle hinna hem innan middagen, men inte hann, blev jag tvungen att fixa lite riktiga kläder. Totaly makeover.
Tänkte försöka vara lite "bloggig" och visa något av mina inköp här. Ideérna om vart vi ska går heta men vad jag vet är inget klappat och klart.

/Köttfärs och Champange

Kommentarer
Postat av: suss

en dagens kan du väl ge oss alex? en sån där bild när du stått framför spegeln och tagit den med mobilen i en spegel.. haha! puss a la suss

2008-12-03 @ 19:51:08
URL: http://susannawentstockholm.blogg.se/
Postat av: Linda. N



Hej Alex!

Jag vill skicka ett brev till Johanna men kan ej hitta hennes address så då kollade jag befter din på hitta.se för du träffar ju henne så hade du kunnat lämna det då till henne tänkte jag, :D om det nu e rätt address som jag fick fram



Adress:

Godhemsgatan 3 F

414 68 GÖTEBORG



E detta rätt adress? Hade blivit superglad om du kan svara på detta här (i detta inlägget), om det inte e rätt adress, hade du kunnat skriva den som e rätt i såna fall?

2008-12-04 @ 07:38:32
URL: http://lindainthebox.blogg.se/
Postat av: Stefan

Tja Alex hoppas du är pigg i dag efter gårdagens party med arbetsgänget!!

Tack för dina låttips inte helt fel med the hellecopters här kommer ett från mig som jag tycker är ganska skön låt och ganska ny.

http://se.Youtube.com/watch?v=Ii16sbWKXlg

Hade gott.

2008-12-04 @ 11:16:55
Postat av: Fia-Mia

Kul med låt tips, det finns ju många bra svenska band. Här i trakten (några mils radie) där vi bor kommer det några duktiga;TheHives,MandoDiao,Moneybrother.

Hörde en låt med en dansk grupp;Volbeat, the gardens tale som var bra.



Vill oxå påminna om nästa del av "vad hände sen", känn ingen stress:) men det är så kul att läsa om hur ni deltagare har upplevt sommarens äventyr! Har sett bilder och läst på de andras bloggar, det är skit kul.

Ha det gott!

2008-12-04 @ 11:38:47
Postat av: Alex

Stefan & Fia-Mia:

Tack för låttipsen! Stefan ditt tips får jag kolla på ikväll, då det inte går att titta på Youtube på jobbdatorn. Volbeat, var med som tips på band från sångaren i In Flames och jag hade glömt vad dom hette! Toppen!

2008-12-04 @ 11:49:20
Postat av: Henna

Varsågod :p Haha, bliggig och visa lite av dina inköp. Bra där, det vill vi! Jag själv är lite dålig på det så det blir medst bilder på massa annat :)

2008-12-04 @ 11:54:17
URL: http://letilllivet.blogg.se/
Postat av: Tove

Hej Alex! Jag vill bara tacka dig och Johanna för att ni gör min vardag lite lättare. Jag förlorade min sambo i en olycka i våras och nu lever jag ensam med våra barn fyra och två år. När livet känns lite tungt klickar jag in mig på tv3.se och tittar på mina favoritklipp: Cykeldejten, besöket hemma hos dig, kvällsmiddagen i Danmark och självklart det sista avsnittet. Klippen gör att jag kan känna den här lyckan i kroppen igen som infinner sig när man mår väldigt bra. Ta vara på varandra för jag tycker kärlek är det finaste som finns.

2008-12-04 @ 14:08:26
Postat av: Alex

Hej Tove!

Beklagar sorgen över förlusten av din sambo. Livet kan vara fruktansvärt orätttvist.

Känns väldigt bra att du finner glädje i att titta på programmet.

2008-12-04 @ 15:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0