omröstning

Här har dom stora tidningarna en omröstning angående vem av killarna som mammorna ska välja. Går lite knapert för mig så rösta så IP-adresserna brinner. Proffsigt nog har jag  fixat länkarna:

http://www.expressen.se/noje


http://www.aftonbladet.se/

Bäst på TV, bäst på nätet ;-)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja nog har opinionen vänt. Men jag har röstat på dig. Håller tummarna...

2008-11-17 @ 20:36:31
Postat av: Ellebelle

Har redan röstat på båda sidorna, men det går ju tyvärr bara rösta en gång per ip adress!



Andreas leder... vad ska man säga om det. Kan förstå folks tanke med att rösta på honom, men jag tror absolut att Johannas hjärta tillhörde dig iaf i somras. Har inte sett den där kemin, det där gnistrande, det där lite nervösflmasandet så som man faktiskt blir som kär, hos dem. Blir väldigt förvånad om Johanna inte valde dig. För i hennes sits lär man ju inte annat än välja med hjärtat utav allt det vi fått se i tv (trots att Nina gick emot sitt hjärtas och sina egna principer).



Återstår att se, spännande jag vill ju så gärna för Johannas skull o den kille hon väljer verkligen ska få hitta kärleken!* Kärleken, den stora kärleken. Ha en fin kväll!

2008-11-17 @ 20:45:17
Postat av: Becka

Klart att jag ska rösta på dig :D



men jag tror inte på de där undersökningarna, med tanke på vad man har sett på tv så är jag nästan säker på att hon kommer att välja dig! HOPPAS verkligen det, ni passar tillsammans. har kollat på klippet från stranden och ni var SÅ söta :D

2008-11-17 @ 20:51:49
Postat av: Linda

Nu har jag röstat på dig! Hoppas Johanna väljer dig. Skulle jag lugnt gjort om man hade haft så där mysigt som ni verkar ha haft.

2008-11-17 @ 21:55:17
Postat av: Mia

Tusan vad jag blir besviken om hon inte väljer dig....

2008-11-17 @ 22:58:29
Postat av: Alicia

Jag röstar på Andreas - med hopp om att du är ledig så kan JAG lägga beslag på dej ;D

Skoja bara (lite skoj iaf) jag röstade självklart på dej.

2008-11-18 @ 12:31:23
Postat av: Åsa

Hej Alex



Här kommer jag med ännu en sen kommentar…



Sådana där omröstningar är bara fåniga. Vad spelar det för roll vad folk tycker, valet är ju ändå redan gjort. Har inte sett dem men om det är så att du ligger dåligt till så behöver det inte betyda att folk inte tycker om dig. Det kanske är tvärt om! De kanske inte vill att Johanna väljer dig för att de vill ha dig för sig själva! ;) (såg att någon visst redan lagt fram den teorin men skriver i alla fall)



Och vad det gäller valet så måste jag säga att jag skulle bli förvånad om Johanna inte väljer dig. I så fall har de klippt programmen väldigt konstigt…



/Åsa

2008-11-20 @ 20:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0