oemotsagd

När jag nu summerat vad som skrivits om situationer där vi killar figurerat märks det att vi inte har någon som helst möjlighet att ge svar på tal eller säga någonting överhuvudtaget. Allt är helt oemotsagt. Jag skiter i om jag är med i någon tidning eller inte men när det talas om mig som person i olika situationer och jag inte har/får en chans att berätta hur jag ser på saken eller vad som egentligen hände blir jag irriterad!

Alex sa si och så hit och dit. Som "vad hände sen" inslaget. Jag sitter som ett j**la offer i soffan med hundögon och läser sporten. Sen baserar några tidnigar artiklar ut efter detta. Dom kanske kunde frågat mig om anledningen...också. Hade det INTE varit så att Johanna slutade höra av sig hade jag aldrig fått chansen att berätta det. Det hade då ändå framställts som att jag var den dumpade stackaren.

Sammanfattning: Kolla med alla inblandade om faktan.

Tur att jag har min lilla blogg att skriva av mig på.

Kommentarer
Postat av: Ellebelle

Du var påväg att berätta lite hur det hade gått till/vad som hänt där efter inspelningen och valets gjort i slutet av sista programmet, men du blev avbruten av Johanna.



Vad tänkte du säga? eller du kanske komemr till det senare i bloggen...



2008-11-24 @ 22:44:58
Postat av: Lina

Love you bibbi!! du har alldeles för mycket saker att förtälja oss. Så fortsätt blogga.

2008-11-24 @ 23:19:08
Postat av: Villrådig

va? nu förstår jag inte alls vad du menar. frågat dig om anledningen till vad? hade aldrig fått chansen att berätta vad? har du lust att förtydliga lite..? :)

2008-11-24 @ 23:23:32
Postat av: sanna

vi vill höra! VAD HÄNDE??

2008-11-24 @ 23:27:30
Postat av: Stefan

Tjena Alex igen, Du har helt rätt!! har själv varit ute för detta flertal ggr i min branch men man har lärt sig att media tyvärr fungerar så, dom skriver oftast utan att höra part två men man lär sig att handskas med media med tiden lovar jag dig, vad man ska och inte ska säga till dom det viktigaste för media är att sälja. Men huvudsaken är väl ändå att du vet vad som är sanningen i det hela det måste kännas som en trygghet sedan får man ta felaktigheterna med en lite nypa salt trots att man tycker att dom kan dubbelkolla!!



Hoppas att du får går en ljus framtid till mötes med Johanna det är du verkligen värd verkar vara en superbra och och seriös kille.



hade gött

2008-11-24 @ 23:42:41
Postat av: L

Måste bara säga, vilken goding du är!!

Har sedan dag ett på Tv tänk....: ja jag har tänkt mycket, men har blivit så glad när jag sett dig!!! Trist att man själv inte är ensam mamma då så man kunde sökt till programmet, så kanske du hade kommit?? Ler mitt största, det e straffet för att man ännu inte har barn!!



Kram till dig

2008-11-24 @ 23:58:23
Postat av: Sara

va ? var blev han avbruten? eller vad menar du elle belle? ALEX vad e du irriterad över ? e d ngn tidning som skrivit ngt dumt om dej ? jag förstår din reaktion klrt man undrar om ens tjej helt plötsligt slutar höra av sej o sen läser man massa i tidnigar om henne ? men ja håller på er starkt, för fasen släpp media o satsa på er nu nu e det eran tid kommen sköt om er!

2008-11-25 @ 00:03:59
Postat av: Anneli

Har nu sett sista avsnittet av enasam mamma söker. Tycker att du inte har fått sagt ditt. Från första början så spådde jag att hon skulle välja dig. Men du har framstått som en lite blyg kille. Men jag förstår att du inte alls är så blyg som du framställs. Vill väldigt gärna höra din version av det hela också, nu när det är tillåtet. Kan du inte skriva mer om hur er relation var och mer om arbetet bakom kameran?

Trots att jag är en hel del år äldre än dig så kan jag känna att dina ögon är helt fantastiska och jag levde verkligen mig in i era känslor där på klipporna.



Nu har jag inte någon "horny" wanna be, men jag vill ändå höra lite om dina egna känslor med Johanna.

Vi har ju bara fått höra Johannas sida.

Önskar er lycka till i framtiden!

kram

Anneli

2008-11-25 @ 01:46:37
Postat av: Anonym

I programmet vinklas de som att Johanna är din överkvinna...Som att hon "sätter sig" på dig, Uppmärksamheten kanske stigit henne över huvudet??

Hoppas verkligen inte att de är så.

2008-11-25 @ 07:30:18
Postat av: Malin Andersson

Hej Alex. Tidningarna i Sverige har väl akdrig brytt sig speciellt om det som trycks är sant eller ej. De flesta ov oss Svenskar vet ju hur de lägger till och drar ifrån. Hoppas att du och Johanna och flickorna får en bra vinter tillsammans.

2008-11-25 @ 08:06:52
Postat av: Ann

Jag tycker också att det är trist att ni killar inte får komma till tals.

Jag förstår att det lätt blir missförstånd när bilder säger något annat än hur verkligheten egentligen är.

I den här sortens dokumentärprogram bjuder man in till att släppa på integriteten, och folk har sina åsikter och media bräcker på.

Jag tycker under resans gång, speciellt nu när programserien är slut har du växt i mina ögon, med din ärlighet.



2008-11-25 @ 09:53:19
Postat av: Liisa

ja o vi e glada att du skriver av dig här:P så man har n¨åt o läsa när man e mamma ledig=)

2008-11-25 @ 10:37:10
URL: http://www.metrobloggen.se/liisa85
Postat av: Elin-Gbg

Hej Alex...

Jag läser dig blogg varje morgon, har blivit en FUL vana :) haha... Jag tycker bara du e så otroligt ball... Tyckte om dig redan under programmets gång, du e så sjukt charmig.

En sak jag dock jättegärna skulle vilja ha svar på angående dig är:

VARFÖR sökte du till ensam mamma? Alltså du e ung, har inga barn, bor i gbg och framförallt e du skitsöt o charmig? Du kan väl knappast ha problem med att få tjejer?

Dessutom tycker jag inte att Johanna e rätt tjej för dig, (vem e jag att bedöma det) men alltså du kan få sååååå mkt bättre.

Men självklart e jag glad för din skull.

Vart i gbg jobbar du? Så man kan komma förbi o kolla på dig söting :) Hahaha....

Pussar från Elin i gbg :)

2008-11-25 @ 11:40:44
Postat av: Anna

Hej Alex! Hittade precis din blogg och måste säga att du skriver helt sjukt roligt!! Skrattade högt till flera av dina inlägg, speciellt till de om "Ensam-mamma-avsnitten". Har följt serien med spänning och det var verkligen kul att få läsa dina tankar om det som hände i programmen. Tack för detta, fortsätt blogga! :)

2008-11-25 @ 11:50:22
URL: http://dagenslat.bloggagratis.se
Postat av: Fia-Mia

Hej Alex!



Jag tycker att du uttrycker dig bra i "vad hände sedan" inslaget, man fick ju höra att du blir arg när du tänker på det som hände.

Det är jätte kul när du skriver om din känsla under resans gång och nu efteråt! Jag tycker ju som många andra att du och Johanna verkar ha något speciellt. När man har sett Johannas tjejer komentera er killar så har ju du alltid varit deras favorit, det är väl ett gott tecken på att det har funkat bra mellan er!? Det kan inte vara lätt att komma in i en familj och få det att funka så på en gång men det ser så himla enkelt ut för dig, de verkar gilla dig skarpt.

Ta väl hand om varandra!!



Din blogg e så himla kul och läsa, det ska jag minsann fortsätta med:) du har en skön attityd.

Lycka till önskar Fia-Mia.



2008-11-25 @ 11:54:57
Postat av: Katatonia

Önskar er all lycka! KRam

2008-11-25 @ 12:08:32
URL: http://looveandpeace.webblogg.se/
Postat av: Anonym

johanna skrev i sin blogg idag att hon längtade efter dig jättemycket, känns inte de himla mysigt och läsa? :)

2008-11-25 @ 12:38:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0