Mf mtv

Sitter och slötittar (gör man något annat än slötittar) på MTV EMA. Kommer då att tänka på vad MTV var en gång i tiden, en kanal där man kunde se alla  låtar med tillhörande "film". Man fick se hur ens idoler såg ut och även hur dom man inte gillade såg ut... Fanns en tid, väldigt långt tillbaka, när jag spelade in bra låtar på video och kollade på dom om och om igen.
Det allra bästa var Headbangersball som, om jag inte minns helt fel, gick på söndagar kl 23. Där fick jag verkligen se dom hårda killarna in action. Man visste inte mycket om sina idoler, inte mer än det man såg på MTV eller hörde några rykten som någons storebror hade hört från någon som också hade hört det från någon. Det spetsades alltid till och när man själv berättade vidare kryddades ytterligare lite. Så många sköna skrönor dök upp under dom tidiga åren. Det var ofta någon som hade dött, vet ännu inte om det är sant att han som spelade Karate Kid dog där någon gång.
Nu ska man ha en väldig tur om man ska lyckas pricka in någon musikvideo.

Som Den samhällsengagerade tjejen i ett tidigare inlägg tog upp: Här försöker jag visa mitt stora samhällsintresse och ingen nappar, snyft. Ska aldrig mer skriva något om världen utanför Göteborg eller i allafall inte utanför Sverige.

Kommentarer
Postat av: Jr.

Håller med dig fullständigt söt! MTV är absolut inte vad det en gång var...själv minns jag alla fina unplugged konserter i början av 90-talet med Clapton, Stewart, Dylan, Young och kanske framförallt det legendariska giget med nirvana...som blev det sista dom gjorde eftersom Kurt valde att göra sorti från den här världen några veckor senare. T.o.m. Kiss har ju gjort en MTV unplugged...Nu för tiden så står den jävla kanalen bara för en massa rnb dynga och rap...fy fan...

2008-11-06 @ 22:23:40
Postat av: Ellie

Kan faktiskt inte annat än o hålla med. Nu är det den ena realitysåpane efter den andra som visas! de flesta av programmen har ju inte ens med musik att göra, vad har de då i Mtv att göra? Kanalen känns som en blandning av E-(entertainment )channel, tv3, kanal5 och en släng av musikvideos.... tyvärr.

2008-11-06 @ 23:09:32
Postat av: ådi

Johanna tycker vi plågar henne o jagar henne på hennes blogg skrev hon i en utav kommenatrerena hoppas inte du tycker det alex, vi tycker det e kul o få följa dej i vardagen o ställa frågor o kom´menteRA... DIN humor e alltid på topp fast du e lite disträäääv i bland ha ha haa

2008-11-06 @ 23:54:52
Postat av: Katatonia

Mtv är inte var det en gång var.Brukar kolla på MTV ibland, men det är ju bara en massa såpor där nu för tiden..NEXT tex. haha!

2008-11-07 @ 11:36:45
Postat av: anna

haha.. fortsätt kommentera omvärlden! :) Intressant att läsa vad du tycker om saker och ting utanför gbg! Kram

2008-11-07 @ 16:56:49
URL: http://escapologist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0