Rörd


Bibbibloggen är ju inte mest känd för den flitiga bildmängden men jag lägger manken till och lägger ut en så länge.
Vill bara visa hur rörd jag är över alla fina inlägg och alla besökare som läser om mig och min mycket innehållsrika vardag.
Sitter hemma i soffan och kollar lite löst på Tv, har en lördag på jobbet innan jag stämplar ut för den här veckan.


Rörd men inte skakad


Kommentarer
Postat av: Maggan.j

Alex

Du ser inte bara rörd ut. Här kan man ana hur tråkigt liv du har ! --- Om man inte fattat att det sitter en sann kåsör bakom den här bloggen. Och med en pigg blick för vad som händer i Götet. Har inte Göteborgsposten någon plats för en frilansande kåsör då och då? Här på Östkusten läser vi DN:s namn o. nytt - för att pigga upp dagen. Men när jag för en kort tid sen upptäckte din blogg, blev jag nästan lika beroende av den som jag är av att varje morgon läsa kåserierna på Namn o. Nytt.

Johanna är en fin tjej - men vem av er tre vapenbröder som får henne, kan man ju undra. Ett imponerande kamratskap som tydligen uppstått mellan tre rivaler. Grattis alla tre till detta goda kamratskap. En blir väl brudgum och två blir bestmen. Man ska inte säga något om slutet förrän man kommit till sista sidan på en deckare.

Kram - din skojare !

2008-11-01 @ 22:38:42
Postat av: Lovisa

det är verkligen roligt att läsa din blogg! trodde nog inte först att jag skulle fotsätta läsa din blogg. Men du har så många roliga eller bra åsikter så det går verkligen inte låta bli :) Kram på dig :) kul med en bild btw :)

2008-11-04 @ 19:09:55
Postat av: karro

Äntligen hittade jag hit och tackar för en härlig blogg! (; skoj med bild med!

Följer programmet för en orsak och det är för att jag vill se dig åh Johanna.. tror inte man kan bli så söta tillsammans som ni är. Ni passar verkligen. Nu gäller det bara att hålla tummarna, du vet ju hur det gick .. hoppas du mår bra vad som än hände.. men jag kan ju inte direkt påstå att de andra killarna (kryckan & johnny) kan mätas med dig. Hela du är nått speciellt.. gillar dig skarpt och hoppas JOhanna ser det specialla med dig! nejn, nu vill jag kolla vem det blir..

Ha det jättebra och fortsätt blogga försören!

/ karro

2008-11-04 @ 23:48:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0