Vaxholm feat GayPeter

Vilken trevlig inbjudan som inte helt oväntat damp ner i mailen. Resa till Vaxholms kastell med relax och middag som lök på laxen ska det spelas poker. Jag har aldrig spelat poker så jag får nog gå någon snabbkurs, för att vinna dom fina priserna som utlovas. Tipset är att ta med oömma kläder, badkläder och middagsutyrsel känns som något extra kommer komma upp på aktivitetslistan.








Nu har den årliga schlagersjukan dragit in i landet likt en lånvarig jobbig influensa. Är det verkligen så många som tycker denna musik är så otroligt bra..
En mycket lyckad marknadsföringskampanj av Mr Björkman har bidragit till att få stora delar av befolkning att sitta och titta på deltävligar, kvartsfinaler, sista chanser och jokrar i flera veckor. Dom flesta bidragen är bara utfyllnad då det redan på pappret ofta känns ganska klart vilka som kommer gå vidare.
Svt får in fånigt mycket pengar på sitt bonnfångeri med att folk  "måste" ringa in för att få den exklusiva chansen att vara med och påverka något så viktigt som schlager.
Nu är det bara att sätta i öronpropparna i öronen och skygglappar för ögonen och plocka bort dom om några veckor, för radio och press kommer vara nedlusat med intressant information om artisterna.

Tro fasen att Bonde-Söker-Fru/Man-Peter är på scenen här i Alum och sjunger, man slutar aldrig att förvånas. Han sade precis att mammorna i ensam mamma.. var mer desperata än dom (bönderna) själva¨, fan trot.

Kommentarer
Postat av: Jonny

JAAA!! helt rätt våga hata schlager...broder

2009-02-07 @ 14:57:54
Postat av: Christer

Jadu Alex, nu ska schlagerfjollorna få sitt lystmäte några veckor. Tur att det finns riktig musik på annat håll. Desperata mammor söker, stämmer nog jävligt bra.

2009-02-07 @ 17:53:33
Postat av: Jr.

You rock man!

2009-02-07 @ 19:07:11
URL: http://sweetlittlerocknroller.blogg.se/
Postat av: Stefan

Helt rätt tänkt av dig minst 85% av låtarna är bara utfyllnad och bara skit övriga kan väl vara helt okey.Låter helt jävligt trevligt med en pokerkväll i vaxholm så öva upp dig så kan du bluffa skiten ur dom med blicken din när du är som allvarligast.

Ingen tvekan om att dessa är totalt helt desperata gör tydligen vad som helst i vissa lägen!!!!



Men för övrigt hur går det med din tränning inför rundan som närmar sig med stormsteg du har väl inte slarvat sista tiden, för det kommer straffa sig sista biten var så säker det du grabben.............



Ha en fortsatt bra helg Alex

Kramar///stefan

2009-02-07 @ 19:50:54
Postat av: Alex

Hallå Steff!

Eftersom jag knappt vet vad som är bra eller dåligt i poker måste jag köra bluff-trixet för att få sitta kvar mer än en runda. Jag slarvar aldrig men har hört att det är viktigt med vila oxå ;-)

2009-02-08 @ 14:53:49
Postat av: Stefan

Japp en del kan vila sig i form sista tiden,men men grundkonditionen är det viktigaste för att orka hela loppet styrka är bra att ha i långa loppen men det har du säkert du har inte så många onödiga kilo att släppa på bara långa ben haha!!!!!!!!!!!!!!!



Du verkar vara smart så du löser nog pokergrejen lätt vilken hand man ska ha för att sitta bra till! sen är det bara att höja budet så dom andra viker sig och ta hem storkovan Lycka till.................



Ha en bra söndag kväll//stefan

2009-02-08 @ 17:53:43
Postat av: maria

Säger bara njut av upplevelsen i en fantastiskt miljö på kastellet L

Uppvuxen i waxholm och har flanerat runt på kastellet ett antal ggr ..

och vad det gäller pokern.. bluffa som fan

kramis Maria

2009-02-11 @ 09:44:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0