frossa

Ibland är det fest även om det bara är torsdag. Godaste en hamburgerkedja i sverige kan uppbringa, Big King XXL meal med milkshake till. Efter en så nyttigt kvällsmål stramar det lite i tränings och matsamvetet men det kanske kan få ut mig på lite träning imorgon bitti.




Alex, glöm inte att frosseri ingår i dom sju dödsynderna! /Ditt samvete

Kommentarer
Postat av: Daniela

Åååh fyyy vad grisigt av dig att lägga upp bild på detta...magen kurrar...! Själv fick jag en sketen grekisk sallad till middag, hade bytt med dig utan att tveka.

2009-01-15 @ 23:49:14
URL: http://neliz.se
Postat av: Linda...

Alex tänk på det ATT tränar man så ska man ju unna sig gott oxå!Tänk vad trist och tråkigt det skulle bli om man aldrig fick frossa i onyttigheter=)



Kram

/Linda

2009-01-16 @ 10:00:10
URL: http://lindajorgensen.blogg.se/
Postat av: malin

åhhhhh det där hade jag behövt idag!! :)

2009-01-16 @ 14:03:16
URL: http://sundaychic.blogg.se/
Postat av: M.

Hej Alex



Betr. träning, så får du tänka på att det bara är tre månader kvar till maj, då du ska visa upp dig som självaste guden Hermes. Lycka till med de bevingade skorna (som ju behöver sin inkörning).



Själv förnöjer jag mig med skridskoåkning på sjön 4 minuters promenad hemifrån. Ibland på plogad bana, men tidigare i veckan på ren blankis. Banan runt sjön är 1000 m. Det ger en halvmil på de vanliga fem varven (idag blev det ett extravarv). Långfärds förstås.

En halvmil är ju ingen sträcka, men för att presteras av en gammal tant med stundvis ont i knäna och smärre andra krämpor - så är det ändå rätt hyfsat.

Jag antar att ni på västkusten hindras av golfströmmen, när det gäller de fria viddernas is. Eller har jag fel? Här på ostkusten är det strax dax att våga sig på havsfjärdarna (även för oss lite fegare typer).

Din pommes frites på bilden har lockat mig till att beställa sådan till dagens middag med stekt entrecot och bearnaisesås (eller café de Paris). Får se vad kocken åstadkommit, när jag blir nedropad till köket. Även kocken har åkt skridskor och ska inte missunnas lite frosseri dennna lördagsmiddag.

Kram M.

2009-01-17 @ 18:35:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0