Hud och kön

Nu har jag varit på vårdcentralen. Har fått några konstiga utslag på på bröstet och spidit sig till armarna. Var på vårdcentralen redan i juni men då hann jag knappt sätt mig innan hon sa att det snart skulle gå över efter en månad. Jag har räknat och räknat och kommite fram till att det gått lite drygt en månad sedan juni.
Alltså, idag var jag tillbaka på samma ställe för samma sak, min förhoppning var att jag inte skulle få samma veterinär den här gången. Bingo! En ännu mer oengagerad dam. Hon hade inte den blekaste, första tipset var skabb men det uteslöt hon eftersom jag inte hade något på händerna...? Konklusion blev att jag skulle köpa cortison och testa det i två veckor, jag bad henne skriva en remiss istället så jag få riktig hjälp. Lite suckar senare fick jag min remiss.

Har ringt i två timmar men det går inte att komma in i kön. En rolig sak är att avdelningen heter "Hud OCH kön", hoppas jag inte misstolkas när jag sitter och väntar tillsammans med dom veneriskt smittade, jag har ju bara lite utslag på bröstet...

Lycka och jubelsång, 203 inlägg har jag klämt ur mig sedan juni!!

Kommentarer
Postat av: Stefan

Jadu det är dagens sjukvård bara ställa sig på kö och vara envis och stå på sig om man ska få komma till en specialist på hud ! men det fixar du med all säkerhet.

Men hum utslag sedan juni vad var det för folk då umgicks med då i skövde trakten och lite varstans jaja du kanske inte tålde dom, men o andra sidan borde dom ju ha försvunnit nu då haha grabben skämtsamt!!!



Bra gjort att ha lämnat så många superbloggar hoppas det blir minst lika många till för dom är roliga och underfundiga.



Ha det gott///stefan

2009-01-22 @ 17:36:33
Postat av: Ellebelle

Hihi roligt skrivet inlägg! Hoppas dock att du får veta vad det är så du blir av med skiten.

2009-01-22 @ 18:31:17
Postat av: Linda

Det var ju precis vad jag sa att dom skulle ordinera cortison!Nä nu blir det nog att läsa till sjuksköterska eller läkare!



Kram

/Linda

2009-01-22 @ 19:00:37
URL: http://lindajorgensen.blogg.se/
Postat av: Alex

Hej Stefan!

Kan varit luften i skövde men jag fick faktiskt det ett tag innan jag var i Skövde första gången. Så kan inte skylla på den staden. Säkert mina synder som återspeglar sig på kroppen ;-)

Tack ska du ha, än är jag inte klar med bloggen.

2009-01-22 @ 22:38:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0