från gömmorna

Rotade igenom mitt bildarkiv på min gamla mobil som jag hade i sommras och hittade en ganska rolig och, med facit i hand, en talande bild....förstår ni min tanke? Den är från första dagen i skövde. En del verkar redan dragit eller missat lagfotot.




Har precis kommit hem från styrelsemöte med bostadsrättsföreningen, har fått den hedersvärda uppgiften att vara projektledare för energideklarationen. En hård uppgift som ska ros i hamn.

Kommentarer
Postat av: Erika B

hahaha, ja förstår precis vad du menar!:-)

Okej, måste också kolla in den triologin, älskar deckare... Trodde GW var lite torr att läsa, men får väl ge det en chans.

2009-01-13 @ 08:39:07
Postat av: M.

Hej Alex

Snygg positionering redan första dan! De tre som ända in i slutet var hårdaste rivalerna om den eftersökta skönheten.

Alex du är lång, men är inte Jonny lika lång - eller står han på tå? I vart fall måste ju Jonny känna sig lång nu i Kina - ett eller två huvuden högre än de flesta.

Energideklarationen får du sno på med. Skulle inte den redan varit inne?

Kram

M.

2009-01-13 @ 17:46:44
Postat av: Ellebelle

Åh vad kul med en bild från sommaren! Vill gärna se fler :D.



Ja ni tre som var kvar sist visar alltså från dag 1 att ni var seriösa ;)inte dåligt. Dessutom kul att det ändå var ni tre som Johanna ville ha kvar oxå :). Det kunde ju ingen veta då.

2009-01-13 @ 17:46:53
Postat av: Jonny

jag vill helst inte gå in på vem som är längst och därmed ståtligast....men jag tror att Alex fuskade när vi mätte oss rygg mot rygg...1 centimeter hit och dit ..vad är det ?? Jag var ivf längst i Kina..fast det är ju inte så svårt :)

2009-01-13 @ 21:34:17
URL: http://jonnyjohansen.blogg.se/
Postat av: M.

Alex

Denna kommentar skulle skrivits under ditt senaste inlägg - Nattfunderingar. Men där är något fel - Error 404 - så man kommer inte in.

Ville bara säga. Ta det lugnt. Allt halsont behöver inte vara influensa! Har själv gått med halsont och hosta sedan dagen före nyårsafton och tills för ett par dagar sedan. Tröttande och trist, men man dör inte.

Utmärkt det här med citron-vitlöksdieten. Men jag har ett tillägg - honung.

Ta fram en stor mugg:

Tag en stor tesked honung.

Pressa en (minst) stor klyfta vitlök.

Pressa en halv citron.

Tillsätt hett vatten.

Drick och njut!

Rekommenderas så ofta som det behövs och när som helst på dagen. Den kraftiga vitlökstillsatsen skyddar också dina kunder och kompisar från att bli smittade.

Kram

M.

Vem som smittade mig i jul-nyårshelgen vet jag inte, men det var säkert någon som inte åt vitlök. Finns en misstänkt. I min omgivning har ingen drabbats av halsont, som jag kan skyllas för.



2009-01-13 @ 21:53:47
Postat av: FINA

Jamen, nu kom jag ju på varför jag känner igen dig så väl.. känd från teve ;-)

2009-01-15 @ 21:55:36
URL: http://hellofina.blogg.se/
Postat av: Maria W

Som sagt hon står där framför er alla som en tant från förr i tiden... hon tror hon äger er... synd Alex att du gick på hennes patetiska kärleksförklaring och sen bara sket i att ta kontakt med dig efter det... Jag skulle vara skitförbannad om jag vore dig. Sen komma ner när serien börjar och tro att allt är bra igen... och sen lämna dig igen och säga att det blev för mycket vardag... VAAA... för mycket vardag??? Är det inte den man ska dela och göra så rolig, smidig och härlig och underbar som man bara kan???

Är jag helt ute och cyklar eller???



Kram och lycka till och hoppas du träffar en bättre tjej än J, det är du värd!!!



Kramisar Maria

2009-01-16 @ 06:16:22
Postat av: Alex

Maria:

Du kanske överreagerar lite, allt är inte som det verkar, alltid. Jag var ju sur som du såg i sista programmet men det var/är ju överspelat nu. Lite väl långsint att sura över det nu.

2009-01-16 @ 12:22:34
Postat av: Maria W

Ok, kanske lite överreagerat men jag tål inte människor som bara kör över andra hur som helst bara för sitt eget ego och för sin egen vinnings skull för att nå dit man själv vill. Alla har ju känslor och man kan ju såra människor väldigt mycket på vägen när man beter sig så.

Ni alla 4 killar som var kvar till slutet verkade i alla fall vara seriösa och bra killar, inte ofta man får in en sån fullträff i livet.

Du har ju tagit det bra faktiskt och inte kastat en massa skit som många i din sits säkert hade gjort. Men det är bra Alex att du gått vidare och skiter i det...

Lycka till i framtiden... det finns nån för alla men ibland är det svårt att hitta rätt...



Kram Maria

2009-01-16 @ 19:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0