Fallet CK

En liten tanke kring den Pippi Långtrsöm söta Carolina Kl(tyskkt y)ft, kan det vara så att hennes skador kan bero på ett överdoserande av tillväxhormon, i dagligt tal dopning? Sådana skador som hon fick förra veckan drabbar i stort sett muskelbyggare som ätit för mycket tillväxthormon och muskelfästena inte hunnit med att växa i samma takt. Muskelfästen måste tränas upp under lika lång tid som muskeln dom fäster i annars händer det som drabbat Gullefjun.

Vilken skandal det skulle bli, folhemmets first lady skulle spräcka oskulden kring sin egen förträffliga person. Mediauppbådet skulle vara strörre än när Palme sköts, och alla skulle börja ransaka sig själva för att komma fram till -"Jaja, det där förstod man väl själv". Tänk som Ludmila fast hundra resor värre och hundrafemtio resor pinsammare, för i Ludmila-fallet kunde alla kappvändare alltid hävda att hon ju ändå vara en ryss.

Vill med denna text bara föreviga att det var jag som kom på det först om det nu skulle komma fram, men det skulle säkert tystas på väldigt hög nivå för att slippa få henne och klanen fullständigt utsämda för resten av livet.

Kommentarer
Postat av: Ann

Näe, så får bara inte vara... I så fall rämnar vår världsbild.

2009-07-12 @ 05:28:43
Postat av: Anna

Så kan de kanske vara, jag har i alla fall väldigt svårt för henne, hur bra alla än säger att hon är.

2009-07-12 @ 15:13:10
URL: http://dressingroom.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0