Dubbelmoral

Kände på mig att Micke Jackson inte skulle få en lätt resa efter döden, hårlös, undenärd, fullproppad med läkemedel, ingen deg kvar, mördad, you name it, han har det. Samtidigt väldigt fascinerande att ALLA alltid lyssnat på honom, kan inte minnas att han varit så stor, måste varit längesen i så fall. Men så är det, stor blir man först när man dött. Kan väl bara vara Darin som verkligen saknar honom.

Såg i tidningen att den spänniga/förskingrande lilla vakten Fadde-boy har hittat hem, äntligen. Efter att haft ett förhållande som alla intresserade har kunnat följa likt en börskurs, med den evigt nyopererade Linda, har han nu hittat en bonn-mor. Kanske är Fadde mer jordnära än man kan tro, Linda var ju också en liten flicka från landet innan hon var instängd och blev helt tokig. Såg en dokumentär för några år sedan med ovan nämde man, pre Linda, då var han nere i småland och försökte socialicera med lokalbefolkningen, det gick sådär. Men kanske såddes fröt att gilla det lantliga livet i stället för att sälja kemisk.snö på stureplan.

Det sistnämda är inte helt ovanligt om man ska tro säkra källor. Att föredetta halvtaskiga fotbollsmålvakten Magnus hade party-pulver i byxorna borde verkligen inte förvåna någon. Men han är i gott sällskap i stockholms nattsklubbselit, många som helt ogenerat står i tv med allvarlig min och ber folk att ringa in och sätta dit dom som leverarar hans eget party-pulver. Dubbelmoralens-väktare nr 1, HA.

Kommentarer
Postat av: Emma

är sjukt tröttpå allt tjöt om mj!

2009-07-21 @ 21:37:14
URL: http://metrobloggen.se/ewc
Postat av: Ann

Ja, det var värst vad han blev bra. Omtalad för allt annnat än musik senaste årtiondena. Och de andra tragiska figurerna - verkar göra alt för att hålla sig kvar i rampljuset.

2009-07-23 @ 07:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0