Datorproblem

Kankse är det ett omen att min dator inte fungerar längre, kan betyda att man inte ska sitta och leka på nätet, utan ut och surfa på dom riktiga vågorna. Problemet som verkade oöverstigligt visade sig vara ganska enkelt, den dör efter 5min, på grund av att transformatorn är trasig. Måste sticka in och köpa ny på Clas Ohlson men det är tydligen jäkligt viktigt att det är rätt ampere på den nya, så för att ta det säkra före det osäkra tog jag med hela klumpen för att kunna visa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh, så länge sedan jag var inne på din sida. Jag följde den hett för nästan ett år sedan,i vilket sammanhang lämnar jag åt sidan:))

Jag har också en dator som behöver en ansiktslyftning, en lap top där de båda fästerna på locket har havererat. Den är tre år och längre än så säger experterna att den inte ska leva, om man köpt den "billigt" 6000 kr på Onoff.

Jag önskade att jag var som du Alex, kunde släntra in på Claes Olson och hitta den där specialaren som kunde fixa eländet. Men jag är ju inte teknisk begåvad och aldrig finns killarna på plats när jag behöver den sortens hjälp.:((

Önskar dig en underbar semester och jag gillar dig grabben:))



Kraaamen

2009-07-21 @ 10:01:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0