Prisad vare skatteåterbäringen, eller?

Att jag ska vara så latent trött hela tiden, nu har jag varit iväg en dryg helg och vilat, sovit och ätit ändå är jag lika trött som en strafflägerfånge i Sibirien. Kanske spelar det ingen roll för mig hur mycket eller lite jag sover, är lika trött ändå.

Idag vaknade jag 4minuter innan spårvagnen skulle gå, då krävs det vana fingrar när linserna ska i, det var så knappt med tid att jag inte hann borsta tänderna utan fick köra Listerine eller något liknande innan jag med munskölj hängande i mungiporna rusade med kepsen på svaj mot hållplatsen. Jag hann med flera sekunders marginal så det blev aldrig riktigt spännande.

Nu verkar det som den prisade skatteåterbäringen har ramlat in på folks konton, Facebook-statusarna är fulla med lovord över glädjebudet. Jag är mer old-school och lägger min deklaration på lådan och får pengarna någon gång efter sommaren. Så nu får många leka kung i baren innan dom rättmätiga pengarna är slut och det är dags att vänta på nästa års gudagåva.
Nu köps det kläder och bokas svennebanan-resor till Thailand för fulla muggar, helgen kan också bli en orgie i tjocka plånböcker som ska tömmas via öl-inköp på kinakrogen.

Min förkylning verkar vara något i älgväg, verkar inte vilja släppa greppet om mig, den trivs väl väldigt bra i min kropp och näsa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

inte så konstigt att du e trött fortf om du inte är frisk än? knapra lite vitamintillskott!

2009-06-10 @ 14:47:07
Postat av: Ann

Det är allt bra synd om dig. Det är väl tur att det ruggigt innesittarväder, lättare att hålla sig i stillhet. Solsken när skatteåterbäringen kommer!

2009-06-10 @ 19:20:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0