En helg off

Stockholm snorar inne, blir recovery på landet. Dessvärre finns inte kanalen som Sverige-Danmark går på i utbudet på vischan, får köra en radiokväll mad Ralf Edström.
Ett fint direkt-tåg till Lidköping för vidare färd till Kållandsö, ligga på sofflocket och lyssna på fåglar och tystnaden.

Nästa helg är det nya äventyr på gång, då checkar jag in på SAS Radisson här i Götet. Sedan åker vi till Marstrand för middag och hemfärd i ribb-båtar. Relax på Hotellet och en helkväll på stan. Ser framemot detta arangemang, om jag känner tillsällningen rätt kommer det bli lite fler suprises.

Kommentarer
Postat av: Skaven

Vad är väl en helg på Kållandsö?...Jo alldeles,alldeles underbart =)

Jag vill oxå vakna av tystnaden! Det får bli en annan gång. Förresten,ett tips,kolla om tex nån granne har parabol,så du får se matchen.

2009-06-04 @ 17:58:48
Postat av: Emma

fasen va kul med ribbåt!

2009-06-04 @ 20:45:47
URL: http://metrobloggen.se/ewc
Postat av: Moster

Håller med Skaven. Kållandsö är alldeles underbart. Förutom sofflock och fågellyssnande, så tassa också ut på alla de små spängerna över till öarna och hälsa badklipporna från mig. Jag begär inte att du ska bada i helgen - i detta nästan-vinterväder. Själv njöt jag av en simtur i måndags, men då var det 26 grader varmt här i ost. Men vind och väder kan vända. Jag säger inte att jag INTE ska bada i helgen - i så fall i Siljan.

Glöm inte att rösta i EU-valet innan du sticker till Kålland. Bara att rusa till biblioteket (tror ni har det så i Götet också).

KRAM

2009-06-04 @ 20:46:15
Postat av: Marre

Finns inte kanal 6 där du ska vara? Sexan är ju en gratiskanal...

2009-06-05 @ 17:37:48
Postat av: Alex

Marre, ja hur kunde jag missa det. Fick reda på det för ngr timmar sedan. Tur att en del har koll..

2009-06-05 @ 23:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0