Barn

Många i min bekantskapskrets har ganska nyligen blivit eller är på väg att bli föräldrar. Jag står fast som en klippa i barnfödar-stormen men känner att det skulle vara kul med en Lill-Alex, inte han med jacket i huvudet, en liten knatte/knatta. Trodde nog att detta skulle vara fixat med råge vid den här åldern. Efter ett samtal igår dök en lösning upp, att lägga ut födandet på entreprenad eller en annons på blocket. Lite som tjejer kan bli insiminerade utan att veta vem fadern är men ha olika kriterier på donatorn. Kanske kan detta bli ett vinnande koncept inom några år, för män som vill ha barn men ingen mor.
Tänk en massa singelpappor som drar på barnvagnar i stan utan att veta vem barnets mor är. Hmm, kanske inte riktigt vad jag har hoppats på men det är i alla fall en tanke.

En tanke som dyker upp i huvudet är; är det självklart att skaffa barn, måste man om man är kapabel skaffa barn? En ganska bra fråga, kan man inte leva ett lyckligt liv utan barn, bygger familjelycka på att köra till dagis, byta blöjor, sitta vaken på nätterna, åka på skolresor, ta med sig ett halvt fotbollslag på semester, laga mat för samma fotbollslag, betala körkort, kläder mm mm.
Själv tror jag, även om jag i dagsläget har svårt att se mig själv utan barn, att det absolut är mer än möjligt och kanske inte så konstigt som en del kommer tycka. Det klassiska familjeupplägget har förlänge sen luckrats upp på alla håll och kanter så vad är det konstiga med att luckra upp åt detta hållet också.

Kommentarer
Postat av: [email protected]

Du har en plan ser ja.. Det är bara att börja avla gubben, det finns nog många frivilliga:)

2009-03-30 @ 11:35:54
URL: http://kryckansblogg.blogg.se/
Postat av: ?

ticktack, biologiska klockan har börjat ticka för dig. du kommer få barn tro mig. med din charm :)

2009-03-30 @ 14:03:29
Postat av: Anonym

Men trodde vi redan pratat om det här! Har ju slängt allt vad p-piller heter! Väntar fortfarande på "burken"

Kram

2009-03-30 @ 15:19:44
Postat av: Emma

frivillig!



nej, men ärligt talat, det får ju vara med rätt person. en sak i taget. men du verkar vara pappa typen så lycka till=)

2009-03-30 @ 17:16:44
URL: http://ewc.blogg.se/
Postat av: Ann

Man kan nog ha ett lyckligt liv utan barn och småbarnsåren är fyllda av arbete och aktiviteter. Men det är en så stor lycka att få barn - meningen med livet. Du kommer att bli en jättebra pappa. Men än är det väl ingen panik - även om det är kul om man är i samma fas som sina kompisar. En grupp pappor barnvagn är ju så trevligt att se på stan. Nästa år kan du vara en av dem.



















2009-03-30 @ 17:24:32
Postat av: Stefan

Det finns så många olika alternativ nu för tiden i samhället vad som är rätt eller fel är och ska vara upp till var och en och hitta den lösning som passar. Visst jobbigt första åren men det finns mycket glädje med det också och ju längre upp i åren barnen kommer man kunna njuta med dom på många olika sätt, Men man ska göra det som passar en bäst men av det man har sett och märkt av dig Alex har man lite på känn att du förmodligen blir en kanon bra pappa på alla olika sätt så mjuk o god med dina syskonbarn, samt i ensam mamma S så det tvekar man absolut inte på att du blir en bra pappa när den dagen kommer!!!!

Men det är roligt/spännande att du tänker o funderar i alla olika banor om livet.



Ha en fortsatt bra kväll grabben//stefan

2009-03-30 @ 22:30:19
Postat av: Jo.Ho

Jag tror du har nåt där! Folk skickar ju sina hundar land och rike runt för att skaffa lite fina avkommor. En liten annons på Blocket kan vara en lösning.



Hane söker vacker hona för avel:



- Intelligenstestad med fina resultat

- Perfekta propotioner

- Vann lokala mästerskapen i kubb -00



Pris: En unge



***



Var väl kanske inte vad man drömde om som liten men ändå :D Ha en härlig dag!

2009-03-31 @ 14:18:14
Postat av: Alex

Jo.Ho:

Inte riktigt som i drömmarna, men det blir inte alltid som man tänkt sig. Bra idé att lägga till en merit i annonsen.

2009-03-31 @ 17:09:02
Postat av: Jo.Ho

Nä, jag skulle vilja säga att det är ganska sällan det blir helt som man har tänkt sig.. Men det löser sig alltid på nåt sätt, nån gång.

2009-03-31 @ 18:09:49
Postat av: Marie

Det där med barn..kommer när det kommer!! Det är ju helt naturligt att du känner det som så att klockan börjar ticka när du sitter där o ser på när alla andra du känner skaffar..barn...villa o hund!! När den rätta dyker upp så bara är det rätt helt enkelt...så slappna av Alex...det löser sig!! Är också helt övertygad om att du kommer att bli en toppenpappa när den dagen kommer...kram på dig!!

2009-03-31 @ 18:18:05
URL: http://emilbenjamin.blogg.se/
Postat av: Alex

Tack för er tro på mig som pappa, tror oxå jag kommer bli bra ;-)

Fler frivilliga så kan det bli ett fotbollslag.

2009-03-31 @ 18:47:37
Postat av: Anonym

Men Alex! Skönt att vi kommit fram till både lösningar och tid för vårt kommande barn. lovar att kring midsommar e den bästa tiden att bli gravid. Då föds barnet i mars och jag som föderska kommer att få tid att komma i bikinin till sommaren! Perfekt!!!

Så år 2010 blir du pappa...GRATTIS i förskott!

2009-03-31 @ 22:29:29
Postat av: Alex

Ojdå! Någon tar ut "något" i förskott...

2009-04-01 @ 09:54:05
Postat av: Anonym

Nej nej...tar inte alls ut "något" i förskott! Hjälper dig bara med planeringen kring allt. Om inte innan så hörs vi i juni!

Kram på dig=)

2009-04-01 @ 19:18:35
Postat av: Anonym

Nej nej...tar inte alls ut "något" i förskott! Hjälper dig bara med planeringen kring allt. Om inte innan så hörs vi i juni!

Kram på dig=)

2009-04-01 @ 19:18:58
Postat av: muhammed blacki

va faan! du har ju redan barn ju! smilla å tilly eller vad de nu heter.... eller har du sålt dom på blocket eller nåt?

2009-04-24 @ 22:44:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0