Vädret är ok

Finns det något tråkigare än standardsamtalsämnen som tex vädret, detta snack har väl i och för sig räddat en del döende vänskaper och möten men i ärlighetens namn är det mest konstgjord andning. Har man börjat tala väder kan man vara ganska säker på att samtalet snart är över, om man inte håller på med segling.

Men det är ju oundvikligt att komma in på ämnet när våren går över i sommar och första doppet står för dörren och idag verkar det vara en sån dag. Lite osis för mig att jag jobbar inomhus hela helgen, för att råda bot på detta med en golfrunda och middag med pojkarna på G3 boutiqen.


Kommentarer
Postat av: Emma

håller med dig totalt alex. tänkte på det häromdagen, om man börjar diskutera väder med en kille då vet man att det inte finns mycket mer där att hämta=) ha en rolig kväll!

2009-05-30 @ 14:23:27
URL: http://metrobloggen.se/ewc
Postat av: stefan

Hoppas du har det kanon i det toppfina vädret vi har för dagen trots att du får jobba!!! sen är det bara dra på sig dom nya badbyxorna och skörda (dom var snygga klart det ska vara korta brallor nu ser lite tajtare ut bland brudarna på stranden!!!

Ha en bra dag och njut efter jobbet!//Stefan

2009-05-31 @ 10:48:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0