Ett dygn i Stockholm med skoj

För det mesta är det väldigt bra att vara mig men en del dagar är det ännu bättre, som när Nokia bjuder upp till dans. Andra sjukt roliga eventet som dom har den goda smaken att ta med oss från butiken på.

Precis som förra gången var det Stockholm som var resans slutmål, planet lyfte tidigt, typ 09.30 från Landvetter. När vi landade kom Per von Knut och hämtade upp oss i en stor van och körde mot strandvägen där tre stycken ribbåtar stod uppställda. På med racerkläderna och hopp ner i båtarna, har ju fått en viss vana från förra året då vi var på Marsstrand och åkte ribbåt men lik förbaskat går det otroligt snabbt, dryga 50 knop. Då är det inte läga att plocka upp kameran och fota eller att plocka fram kaffetermosen.

Medans vi körde runt och gjorde en massa svängar och hoppade över vågor kom en helikopter och körde ikapp och ovanför oss, max 2 meter över våra huvuden. Jäklar vad det kändes häftigt och lite läskigt. När benen var trötta och kinderna fått sin beskärda del av vind var det dags att byta till helikoptrarna.
Vilken härlig känsla att sitta och titta ner på Stockholms skärgård från en liten hytt, föraren var inte heller blyg att göra några dykningar och kraftiga svängar innan dom släppte av oss på Vaxholms kastell.

Kvällen flöt på med hotellincheckning och sminkning (skoja) inför kvällens sushi besök på East, otroligt gott och inspirerande servitörer som guidade och informerade om alla mat och dryck. Innan den sista maten hann bäras in var vi tvugna att hoppa in i bilarna för att inte missa alltför mycket av Lady Gaga konserten i Globen, en otrolig stämmning därinne med folk som stod och hoppade på sätena. Efter konserten avslutade vi kvällen på Hells Kitchen.

Dagen efter slog jag personligt rekord genom att sova på fem olika ställen på färre än 24 timmar, på hotell Anglais, i bilen ut till Arlanda, på flyget, i min soffa och savslutningsvis i sängen.





Presat schema..



Chaufförerna snackade ihop sig



Lite utsiktsbilder från helikoptern









Ribbåtarna leker "jage" med varandra



Vi närmar oss båtarna



...och får besättningen att ducka










Vaxholms Kastell från ovan



Fan också, inte backstage!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0